Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul etapei din Liga a 2-a. Trei cote interesante

Biletul etapei din Liga a 2-a. Trei cote interesante

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet Liga 2 Romania. Avem parte de o zi cu multe meciuri în cel de-al doilea eşalon al fotbalului românesc, iar noi ţi-am pregătit un bilet cu cote interesante.

Bilet Liga 2 Romania

Iată şi primul meci de pe bilet! FC Argeş primeşte vizita Forestei de la ora 15:00 şi este unul din cele mai sigure meciuri din oferă. Chiar dacă multiplicatorul este unul mic, merită din plin să-l jucăm. Piteştenii au o formă excelentă pe teren propriu, câştigând precedentele patru meciuri. În schimb, moldovenii vin după două înfrângeri consecutive pe teren străin. Victoria cu 0-3 împotriva lui ASA Târgu Mureş nu se pune, întrucât a fost obţinută la masa verde. 

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Bilet Liga 2 Romania

O altă partidă care s-ar putea termina ”1 solist” este Clinceni - Pandurii. Aici avem o cotă mult mai bună pentru victoria gazdelor (1,67). Teoretic, formaţia Clinceni încă păstrează şanse să prindă locul trei, cel care duce la baraj. Însă pentru a realizat acest lucru trebuie să câştige absolut toate meciurile până la finalul stagiunii... La Pandurii nu s-a investit nimic de când echipa a părăsit Liga 1. Din nefericire pentru sportul gorjean, echipa care nu de mult evolua la Braga, în Europa League, este pe cale să ajungă în eşalonul al treilea...

Bilet Liga 2 Romania

Ultimul meci al biletului nostru este Metaloglobus - Politehnica Timişoara. Bănăţenii sunt lipsiţi de orice grijă în acest moment. Nu mai pot promova, dar nici retrograda. Echipa este pe locul şapte al clasamentului, cu 38 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Metaloglobus are de ce să ”tragă”. Are doar 27 de puncte şi este la 3 distanţă de locurile retrogradabile. Chiar şi cu cuţitul la os, formaţia bucureşteană încasează des goluri pe teren propriu!

FC Argeş - Foresta Suceava 1 @ 1,25
Clinceni - Pandurii 1 @ 1,67
Metaloglobus - Poli Timişoara GG @ 1,80
Curs final: 3,75

Afla mai multe despre: biletromanialiga a 2-aponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare