Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 13 noiembrie 2023. Spectacol la fileu, la Torino

Biletul Zilei AZI 13 noiembrie 2023. Spectacol la fileu, la Torino

Pariuri sportive

Comentarii

Turneul Campionilor se va disputa şi în acest an în Italia, la Torino, iar numele mari ale sportului mondial îşi vor disputa trofeul pe parcursul săptămânii curente. Biletul Zilei de luni este alcătuit din primele partide ce se vor disputa în grupa B, Carlos Alcaraz – Alexander Zverev, respectiv Daniil Medvedev – Andrey Rublev.

Biletul Zilei AZI 13 noiembrie 2023

Vezi ce rotiri gratuite la Superbet poţi primi dacă îţi deschizi un cont prin site-ul lui Andrei Dumitru în luna Noiembrie. Începem cu confruntarea dintre Carlos Alcaraz şi Alexander Zverev, care se vor duela pentru a şaptea oară în cadrul competiţiilor ATP. Balanţa este echilibrată, fiecare jucător are câte trei victorii în primele şase confruntări, însă ultimele două au fost ale sportivului spaniol, ambele în anul curent, la Madrid, în optimi (6-1, 6-2), respectiv în sferturile de finală de la US Open (6-3, 6-2, 6-4), turneu în cadrul căruia Alcaraz s-a oprit în semifinale. Forma sportivă arătată de cei doi tenismeni nu este una ideală înaintea unei competiţii de asemenea anvergură, Alcaraz fiind eliminat în  semifinalele de la Beijing de Jannik Sinner, la Shanghai de Grigor Dimitrov, în faza optimilor, iar la cea mai recentă competiţie la care a luat parte a fost înfrânt chiar în primul meci de rusul Roman Safiullin. Parcursul lui Zverev la Paris nu a fost mult mai lung, sportivul german fiind înfrânt în faza optimilor de finală de Stefanos Tsitsipas (7-6 (7-2), 6-4).

Fostul lider al clasamentului ATP îşi doreşte câştigarea trofeului, care ar infirma scăderea de formă, iar un succes astăzi, în faţa unui sportiv pe care l-a învins deja de două ori în sezonul curent, ar reprezenta un plus de moral pentru partidele viitoare. Pentru victoria lui Carlos Alcaraz este oferită cota 1.40, pe care o vom adăuga pe bilet, o cotă mărită, deoarece spanionul a fost inconstant pe parcursul turneelor de după ultimul Grand Slam al anului.     

Biletul Zilei AZI 13 noiembrie 2023

Bonus la înregistrare la Betano pe site-ul lui Andrei Dumitru în luna Noiembrie. Medvedev – Rublev este confruntarea sută la sută rusească de la Turneul Campionilor, fiind a zecea partidă directă între cei doi sportivi. Medvedev are parte de un sezon bun, însă a avut parte de neşansă la ultima competiţie la care a participat, la Viena, în Austria, deoarece a pierdut chiar în ultimul act, în faţa lui Jannik Sinner, în trei seturi (6-7 (7-9), 6-4, 3-6). Rusul pare că nu mai poate pătrunde în zona primelor două poziţii, care au fost „acaparate” de Novak Djokovic şi Carlos Alcaraz, iar misiunea sa devine din ce în ce mai grea de la un sezon la altul. De cealaltă parte, Andrey Rublev începe competiţia de pe locul 5 în ierarhia ATP, iar despre realizările celuilalt tenismen din Rusia nu putem vorbi la superlativ.

Ultimul turneu câştigat de Rublev a fost în vară, la Bastad, pe zgură, iar de atunci a mai jucat o finală la Shanghai şi două semifinale, la Viena şi la Paris. Medvedev este într-un avantaj clar în istoria întâlnirilor cu Rublev, impunându-se de şapte ori în faţa conaţionalului său, care a câştigat doar de două ori. Daniil este mare favorit la victorie, iar noi vom paria pentru un rezultat favorabil al acestuia, fiind unul dintre jucătorii cu o cotă bună şi la câştigarea turneului.    

Biletul Zilei 13 noiembrie 2023
Carlos Alcaraz – Alexander Zverev – 1 @ 1.40
Daniil Medvedev – Andrey Rublev – 1 @ 1.55    
Curs final: 2.17

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare