Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 5 noiembrie 2023. Cotele de top vin din Italia şi Franţa

Biletul Zilei AZI 5 noiembrie 2023. Cotele de top vin din Italia şi Franţa

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de duminică propune două pariuri în care vom juca pe victoriile echipelor gazde. AS Roma o va primi pe Lecce pe Stadio Olimpico în etapa curentă din Serie A, iar Nice şi Rennes oferă una dintre confruntările săptămânii în Ligue 1.

Biletul Zilei AZI 5 noiembrie 2023

Rotiri gratuite la Betano pe toată durata lunii Noiembrie. AS Roma a suferit primul eşec după o serie de cinci victorii consecutive în deplasarea de la Milano, cu Inter, care s-a impus la limită, scor 1-0. Gruparea gazdă rămâne destul de departe de locurile de Champions League, la cinci puncte, iar jocul cu Lecce poate reprezenta o nouă gură de aer pentru Jose Mourinho şi elevii săi. Lecce, vecină de clasament cu Roma şi aflată la numai un punct distanţă, nu a mai câştigat un meci de campionat de şapte etape, iar forma devine din ce în ce mai îngrijorătoare. AS Roma are de partea sa terenul propriu, precum şi forma bună din ultimele meciuri, în timp ce Lecce are nevoie de o minune pentru a reuşi să se impună pe Stadio Olimpico. Astfel, jucăm pe victoria gazdelor, pentru care primim cota 1.60

Biletul Zilei AZI 5 noiembrie 2023

Andrei Dumitru ţi-a pregătit o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Continuăm cu partida dintre Nice şi Rennes, duel din cadrul etapei a XI-a din Ligue 1, un meci important pentru liderul clasamentului din Franţa, dar şi pentru Rennes, care nu a mai câştigat de patru etape. Nice are un start de sezon de vis, fiind singura echipă din Ligue 1 fără eşec până în prezent (V6, E4), iar acum ocupă fotoliul de lider în clasament, având un avans minim faţă de PSG, de numai un punct. Ultimele patru victorii din campionat ale lui Nice au fost obţinute la limită, scor 1-0, însă marele atuu ale echipei gazdă rămâne apărarea, deoarece gruparea din Sudul Franţei a încasat numai patru goluri pe parcursul celor 10 etape disputate.

Rennes s-a îndepărtat de zona locurilor de Liga Campionilor, iar deplasarea de la Nice reprezintă un adevărat test pentru Bruno Genesio şi echipa sa. Nice are în faţă al şaptelea succes, precum şi oportunitatea de a rămâne pe poziţia de lider pentru încă o săptămână, iar forma slabă a adversarei oferă şanse mari la victorie. Pronosticul pe care îl alegem pentru duelul dintre Nice şi Rennes este „Pauză sau final 1”, un pariu în favoarea echipei cu o formă sportivă ideală, pentru care obţinem cota 1.70, una foarte avantajoasă.  

Biletul Zilei 5 noiembrie 2023

AS Roma – Lecce – 1 @ 1.60
Nice – Rennes – Pauză sau final 1 @ 1.70   
Curs final: 2.72 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare