Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Albion Rrahmani, pe picior de plecare! Daniel Niculae confirmă discuţiile

BREAKING | Albion Rrahmani, pe picior de plecare! Daniel Niculae confirmă discuţiile

Fotbal

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este cel mai în vogă atacant din Superliga României, iar în vară are şanse foarte mari să prindă transferul carierei.

Cu 14 goluri marcate în 16 partide din Superligă, în acest sezon, Albion Rrahmani a intrat pe radarul mai multor formaţii importante din Europa.

Printre acestea, cele mai interesate sunt Aston Villa şi Benfica. Totuşi, preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, recunoaşte că lista este mult mai lungă.

Daniel Niculae confirmă interesul major pentru Albion Rrahmani

Daniel Niculae a fost chestionat de către jurnaliştii portughezi pe marginea transferului lui Albion Rrahmani. Aceştia au dorit să înţeleagă cât de mare este interesul conaţionalilor pentru atacantul kosovar.

Preşedintele giuleştenilor a confirmat interesul, însă, în acelaşi timp, a recunoscut că nu a existat un contact direct între cele două cluburi, pentru moment.

Chiar şi aşa, au existat foarte multe cluburi europene care s-au interesat de soarta atacantului.

Am auzit ceva despre interesul lui Benfica, dar nu am avut un contract cu clubul. Au fost abordări din partea altor echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul este serios.

Este un jucător interesant, am primit multe apeluri. Totul depinde de situaţii”, a declarat Daniel Niculae, conform ojogo.pt.

Aston Villa, în pole-position pentru Albion Rrahmani

Potrivit informaţiilor obţinute de iamsport.ro, Aston Villa şi Benfica Lisabona au început, deja, tatonările cu Rapid, pentru obţinerea transferului lui Albion Rrahmani.

Chiar dacă ambele formaţii ar fi dispuse să ofere suma cerută de clubul din Giuleşti, aproximativ 8.000.000 de euro, în pole-position pare a fi gruparea britanică.

Aşadar, sursa citată anunţă că Aston Villa este dispusă să urce suma până la 11.000.000 de euro pentru a fi sigură că jucătorul nu ajunge la Benfica Lisabona.

Afla mai multe despre: daniel niculaealbion rrahmanibenficakosovo 

viewscnt
Articole similare