Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Haaland, MEGA transfer: semnează şi devine superstarul echipei!

BREAKING | Haaland, MEGA transfer: semnează şi devine superstarul echipei!

Campionate

Comentarii

Erling Haaland (23 de ani), atacantul-vedetă al lui Manchester City, este dorit la o altă echipă într-un mega-transfer care l-a transforma în superstar! Norvegianul marchează pe bandă rulantă, iar instinctul său de "killer" l-a transformat în ţinta principală a clubului.

În ciuda problemelor financiare, de care pare că a scăpat într-un final, Barcelona plănuieşte un mega-transfer. Este vorba despre aducerea lui Erling Haaland, atacantul norvegian al lui Manchester City, fotbalist care să fie superstarul proiectului lui Joan Laporta.

Barcelona pregăteşte un transfer-bombă: Erling Haaland în 2025!

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, gândeşte transferul lui Erling Haaland ca pe o mutare-bombă odată cu deschiderea noului stadion Camp Nou, care se află, în prezent, în reconstrucţie. Arena catalanilor va fi modernizată şi ridicată la standardele cele mai înalte, iar Laporta vrea şi un transfer grandios. L-a ales pe Haaland, pe care vrea să-l transfere în 2025.

Jurnalistul Fernando Polo, apropiat de clubul catalan, susţine că Joan Laporta a pus ochii pe Erling Haaland şi vrea să-l transfere în vara lui 2025. Preşedintele catalanilor vrea să profite de relaţia excelentă pe care o are cu agentul lui Haaland, Rafaela Pimienta, şi să obţină semnătura norvegianului.

Odată cu inaugurarea noului stadion Camp Nou, care va aduce încasări uriaşe, Barcelona îl poate transfera pe Erling Haaland, care să fie transformat în superstarul echipei. La Barcelona, Haaland ar urma să-l înlocuiască pe Robert Lewandowski, atacantul polonez care va fi la final de contract.

Erling Haaland a marcat de 29 de ori şi a livrat şase pase decisive în 34 de meciuri (2842 de minute) în toate competiţiile sezonului la Manchester City, club care l-a transferat cu 60 de milioane de euro în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund.

  • 180 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferbarcelonamanchester cityjoan laporta 

viewscnt
Articole similare