Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Marius Şumudică semnează! A anunţat noua destinaţie, dar nu e Petrolul: „Acolo mă duc, am foame mare de trofee!”

BREAKING | Marius Şumudică semnează! A anunţat noua destinaţie, dar nu e Petrolul: „Acolo mă duc, am foame mare de trofee!”

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică nu va mai ajunge la Petrolul Ploieşti, deşi clubul din Superligă l-a dorit cu insistenţă.

Marius Şumudică a spus unde va antrena după ce a refuzat Petrolul

Negocierile cu Marian Copilu au eşuat, astfel că Marius Şumudică s-a reorientat repede şi are un plan măreţ. Tehnicianul român este deja în discuţii cu un club din Golf şi speră să finalizeze negocierile în curând. Românului îi este deja dor de antrenorat şi abia aşteaptă să se lupte pentru trofee în noua sa experienţă din străinătate.

„Îmi doresc să merg în străinătate. Cred că voi şi pleca. Cred că voi pleca iar în Golf. Am discutat cu doi impresari şi cu un club. Dacă totul va fi în regulă şi preşedintele şi vicepreşedintele vor fi reconfirmaţi în funcţii, mă voi întâlni cu ei la Dubai sau Istanbul ca să stabilim strategia pentru anul viitor.

Da, mă duc şi pentru bani. Păi aici ce să fac? Aş lucra aici la un club la care să fac performanţă şi să câştig trofee. Îmi e şi mie foame de trofee, mi-e dor!”, a spus Marius Şumudică, potrivit gsp.ro.

Toni Conceicao are şanse mari să revină în Superligă! 

Toni Conceicao, fostul antrenor de la CFR Cluj, are şanse mari să ajungă pe banca tehnică a celor de la Petrolul Ploieşti.

Deşi Marian Copilu, acţionarul de la Petrolul, şi-l doreşte cu insistenţă pe Marius Şumudică, această variantă are şanse mici să se fructifice. Tehnicianul român a dezvăluit că şi-ar dori să antreneze în Golf, acolo unde are deja mai multe contacte.

Aşadar, oamenii din conducerea „lupilor galbeni” s-au reorientat şi au ajuns la o variantă inedită: Antonio Conceicao. Fostul antrenor de la CFR Cluj îl cunoaşte pe Marian Copilu din perioada petrecută în Gruia, astfel că un acord între cele două părţi nu ar fi o surpriză, anunţă sport.ro.

Portughezul a pregătit-o pe CFR Cluj în urmă cu cinci ani, între iulie 2018 şi februarie 2019, după care a fost înlocuit de Dan Petrescu. Apoi a antrenat naţionala Camerunului, iar de doi ani este liber de contract, motiv pentru care ar fi tentat de o revenire în fotbal.

Afla mai multe despre: marius sumudicagolfantrenorpetrolul 

viewscnt
Articole similare