Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! Generaţia de Aur l-a CONVINS pe Ionuţ Lupescu să candideze la şefia FRF! VIDEO Dezvăluiri în premieră

BREAKING NEWS! Generaţia de Aur l-a CONVINS pe Ionuţ Lupescu să candideze la şefia FRF! VIDEO Dezvăluiri în premieră

Fotbal intern

Comentarii

Componenţii Generaţiei de Aur au reuşit să-l convingă în mare măsură pe Ionuţ Lupescu să candideze la alegerile pentru postul de preşedinte al FRF, programate să aibă loc pe 18 aprilie anul curent.

Expertul Telekom Sport Basarab Panduru a oferit informaţii în exclusivitate, în direct la Sport Report, despre întâlnirea în urma căreia foştii jucători ai naţionalei României l-au convins pe Lupescu să candideze.

În prezent director al Comisiei Tehnice a UEFA, Ionuţ Lupescu, nu a făcut niciun anunţ oficial în acest sens, iar în ultimele apariţii publice lăsase să se înţeleagă mai degrabă că nu va candida. Totuşi, se pare că Hagi şi Compania au reuşit să-l convingă pe fostul mijlocaş să candideze împotriva lui Răzvan Burleanu.

Şi Florin Prunea a precizat în mai multe rânduri că ia în calcul o candidatură pentru şefia FRF, însă fostul portar a amânat până în acest moment să anunţe oficial acest lucru. Rămâne de văzut dacă fostul oficial al CSM Poli Iaşi va decide în cele din urmă să candideze şi el sau va face parte din echipa lui Ionuţ Lupescu.

"S-a vorbit şi se vorbeşte mult pe acest subiect. Ne-am întâlnit şi cred că e benefic pentru toată lumea. Sunt şanse foarte, foarte mari ca la alegerile din aprilie, pentru şefia FRF, ca Ionuţ Lupescu să fie ales să candideze din partea asociaţiei Generaţia de Aur. Să candideze la şefia FRF. Pentru mine este un lucru important. Repet: sunt şanse foarte mari. Mi se pară că, odată cu această candidatură, fotbalul românesc are mari şanse să fie unul sănătos şi cu credibilitate. Sunt multe lucruri care vor fi benefice pentru fotbalul românesc. Au fost discuţii foarte interesante şi asta este concluzia", a declarat Basarab Panduru în direct la Telekom Sport.

Informaţia a fost comentată în studioul Telekom Sport şi de fostul atacant Florin Răducioiu: "Eu din păcate n-am participat la această cină pentru că am avut probleme personale. Vom vedea ce se va întâmpla. Dacă Lupescu va candida, în afară de prietenia care mă leagă, el e un om de mare valoare".

Afla mai multe despre: ionut lupescufrfromania 

viewscnt
Articole similare