Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Marko Dugandzic! Rapid vrea să aducă doi atacanţi

BREAKING | Ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Marko Dugandzic! Rapid vrea să aducă doi atacanţi

Fotbal

Comentarii

Se înmulţescu zvonurile cu privire la o plecare a lui Marko Dugandzic de la Rapid, chiar în această vară.

Marko Dugandzic mai are contract cu Rapidul încă un sezon, iar şefii din Giuleşti iau serios în considerare o despărţire, în schimbul unei sume consistente, pentru a nu-l pierde gratis din iarnă.

O nouă ofertă pentru Marko Dugandzic

Jurnalistul playsport.ro, Sorin Chiriac, a anunţat că Rapidul a primit o ofertă interesantă din Golf pentru Marko Dugandzic - de 1,5 milioane de euro - şi este gata să se despartă de jucător.

Giuleştenii ar dori 2 milioane de euro în schimbul atacantului croat, dar ar fi şanse foarte mari ca cele două formaţii să se întâlnească undeva la mijloc.

În acelaşi timp, Marko Dugandzic ar fi ademenit cu un salariu uriaş, mult peste ce ar putea câştiga vreodată în România, şi ar fi tentat să accepte noua provocare.

Înţeleg că există o ofertă din zona arabă pentru Marko Dugandzic! Suma oferită Rapidului: 1,5 milioane de euro!!! Salariul ar fi unul foarte tentant pentru jucător. Conducerea ar cere 2 milioane de euro, dar sunt şanse să se ajungă la un acord...

Dacă pleacă Dugandzic, vor fi aduşi 2 atacanţi pentru a-l înlocui.  Unul ar fi Erik Exposito, despre care am mai scris, iar varianta de rezervă la îndemână ar fi Alexandru Tudorie, liber de contract, care aseară a asistat la meciul din Giuleşti”, a declarat Sorin Chiriac, pe pagina sa de Facebook.

Aşadar, dacă Marko Dugandzic ar pleca, rapidiştii ar încerca să-l aducă în locul său pe spaniolul Erik Exposito, de la Slask Wroclaw.

Un fotbalist cotat la 1 milion de euro, cu 18 goluri marcate în ultimele două sezoane ale campionatului din Polonia 

Afla mai multe despre: marko dugandzicgolfneftchi bakuadrian mutuexposito 

viewscnt
Articole similare