Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | ”Va pleca în vară!”. Rapid, aproape de un nou transfer de răsunet

BREAKING | ”Va pleca în vară!”. Rapid, aproape de un nou transfer de răsunet

Rapid

Comentarii

Albion Rrahmani (23 de ani) este cel mai în vogă atacant din Superliga României, iar în vară are şanse foarte mari să prindă transferul carierei.

Rapid vrea să dea lovitura!

Cu 14 goluri marcate în 16 partide din Superligă, în acest sezon, Albion Rrahmani a intrat pe radarul mai multor formaţii importante din Europa. Printre acestea, cele mai interesate sunt Aston Villa şi Benfica. Totuşi, preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, recunoaşte că lista este mult mai lungă.

La conferinţa de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi a vorbit şi despre posibilul transfer al atacantului său. 

Rrahmani pare să aibă zilele numărate la Rapid. Cristiano Bergodi le-a dat o veste tristă fanilor giuleşteni. Despărţirea de kosovar pare iminentă la vară.

”Rrahmani a jucat bine, este un atacant extraordinar. E normal că are oferte. Nu mă gândesc dacă pleacă. Sunt 9 meciuri de care depind destinul meu ca antrenor şi al lui ca jucător.

Normal că va pleca în vară. Este posibil să plece. Dacă are ofertă, niciun jucător din România nu este indisponibil. El trebuie să se gândească să facă un sezon bun că aşa rămâne în memoria agenţilor, cluburilor”, a spus Cristiano Bergodi la conferinţa de presă. 

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Rrahmani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Aston Villa, în pole-position pentru Albion Rrahmani

Potrivit ultimelor informaţii, Aston Villa şi Benfica Lisabona au început, deja, tatonările cu Rapid, pentru obţinerea transferului lui Albion Rrahmani.

Chiar dacă ambele formaţii ar fi dispuse să ofere suma cerută de clubul din Giuleşti, aproximativ 8.000.000 de euro, în pole-position pare a fi gruparea britanică.

Aşadar, sursa citată anunţă că Aston Villa este dispusă să urce suma până la 11.000.000 de euro pentru a fi sigură că jucătorul nu ajunge la Benfica Lisabona.

  • Albion Rrahmani evoluează la Rapid de la începutul acestui sezon, atunci când clubul de sub Podul Grant a plătit 600.000 de euro pentru transferul său de la FC Ballkani. În prezent, conform transfermarkt.com, cota sa de piaţă a ajuns la 2.300.000 de euro.
 

Afla mai multe despre: bergodirapidrrahmanitransfer 

viewscnt
Articole similare