Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu i-a trasat obiectiv lui Contra: ”Trebuie să califice naţionala la Europeanul din 2020”

Burleanu i-a trasat obiectiv lui Contra: ”Trebuie să califice naţionala la Europeanul din 2020”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a deschis conferinţa de prezentare a lui Cosmin Contra ca selecţioner al echipei naţionale şi a anunţat obiectivul pe care îl are ”Guriţă”

”Sper să avem parte de performanţa sportivă pe care ne-o dorim la echipa naţională. L-am ales pe Cosmin Contra dintr-o lista cu nume importante, cu soluţii reale pentru postul de selecţioner, şi sunt convins că am făcut ceea ce trebuia.

Am primit toată susţinerea Comitetului Executiv pentru instalarea lui Contra, iar obiectivul este unul clar: calificarea României la Campionatul European din 2020. Contractul selecţionerului Cosmin Contra este confidenţail.

Sunt cu adevărat bucuros că un fost fotbalist important al României vine cu inima deschisă la echipa naţională şi cred că vom reuşi să schimbăm determinarea, atitudinea şi perspectivele în rândul tricolorilor”, a spus Răzvan Burleanu.

REGRET CĂ NU NE-AM CALIFICAT LA MONDIALUL DIN RUSIA

Întrebat dacă îşi reproşează numirea lui Christoph Daum, preşedintele FRF a explicat că regretă doar ratarea calificării la Campionatul Mondial din 2018.

Nu regret că l-am adus pe Daum, regret cu adevărat că nu ne-am calificat la Mondialul din Rusia. Sper ca acum, când Comisia Tehnică are puteri depline, lucrurile să se desfăşoare diferit la echipa naţională”, a spus Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanucontradaumnationalafrf 

viewscnt
Articole similare