Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Burleanu, mesaj clar pentru selecţioner înaintea meciurilor cu Israel şi Kosovo: "Aşteptările mele sunt să luăm şase puncte"

Burleanu, mesaj clar pentru selecţioner înaintea meciurilor cu Israel şi Kosovo: "Aşteptările mele sunt să luăm şase puncte"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că obiectivul echipei naţionale este să obţină şase puncte din meciurile cu Israel şi Kosovo, care vor avea loc în septembrie, la Bucureşti, în preliminariile EURO 2024.

''Aşteptările mele sunt ca la finalul celor două meciuri, cu Israel şi cu Kosovo, să ne putem consolida locul de calificare pentru EURO, să putem continua forma pozitivă arătată în martie şi iunie şi, la final, să ne putem îndeplini visul, de a merge la EURO 2024. Obiectivul este să obţinem cele şase puncte'', a afirmat Burleanu.

Preşedintele FRF a anunţat că s-au vândut până acum peste 25.000 de bilete pentru meciul cu Israelul: ''Confirmăm că avem în momentul de faţă peste 25.000 de spectatori la meciul cu Israelul, a fost deschis al doilea inel pe Arena Naţională, probabil vom depăşi 40-45.000 de spectatori''.

România va juca pe 9 septembrie cu Israelul, iar pe 12 septembrie cu Kosovo, ambele pe Arena Naţională din Capitală, în preliminariile EURO 2024, în care tricolorii se află pe locul secund în Grupa I.

Afla mai multe despre: burleanufrfedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare