Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Când se va decide viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Anunţul lui Răzvan Burleanu

Când se va decide viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României. Anunţul lui Răzvan Burleanu

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Burleanu a făcut un anunţ important cu privire la viitorul lui Edi Iordănescu (45 de ani) la cârma naţionalei României.

Răzvan Burleanu, anunţ despre situaţia selecţionerului României

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a informat, vineri, 15 martie, că o decizie în privinţa contractului selecţionerului Edi Iordănescu va fi luată până la Campionatul European.

“Atât FRF cât şi Edi ne dorim ca atunci când mergem la Euro să ştim ce se va întâmpla după aceea. Astfel încât vă asigurăm că până la plecarea la Euro vom avea o decizie.

În momentul de faţă simţim, ambele părţi, că ne dorim să continuăm. Absolut niciodată nu a fost un subiect important aspectul financiar în ultimii 9-10 ani, cu o singură excepţie”, a declarat Burleanu, la şedinţa de vineri.

Actualul contract al selecţionerului Edi Iordănescu este valabil până la finalul EURO 2024.

Până să plece spre Germania pentru Campionatul European 2024, naţionala României va disputa patru meciuri amicale. Adversare vor fi reprezentativele din Irlanda de Nord şi Columbia (în martie) şi Bulgaria şi Liechtenstein (în iunie).

Tot în cadrul şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al FRF s-a decis şi locul şi data disputării atât a finalei Cupei României, cât şi a a Supercupei României.

Afla mai multe despre: edi iordanescuromaniaechipa nationalafrfeuro 2024razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare