Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu, cinstit cu Gică Hagi după ce a primit o ofertă de la un alt club din România! "Am pus telefonul pe speaker şi a asistat la discuţii"

Gică Popescu, cinstit cu Gică Hagi după ce a primit o ofertă de la un alt club din România! "Am pus telefonul pe speaker şi a asistat la discuţii"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, a vorbit despre relaţia profesională pe care o are cu managerul tehnic Gică Hagi. "Baciul" a recunoscut ce ar face în cazul în care va primi o altă propunere din România.

Oferta din România pe care Gică Popescu a avut-o pe masă! Gică Hagi a asistat la discuţiile dintre părţi

Gică Popescu a fost invitatul lui SIlviu Tudor Samuilă la SportCast cu Sile. Gică Popescu a rememorat clipele grele din perioada detenţiei şi a discutat despre cariera sa impresionantă de la Universitatea Craiova, Steaua, PSV, Barcelona sau Galatasaray. 

De asemenea, Gică Popescu a recunoscut că nu va lucra pentru alt club din România, cât timp Gică Hagi va figura la Farul Constanţa, iar "Baciul" a oferit argumentele sale. 

"Tot timpul spunea că vrea să plecăm la un proiect împreună. Am avut multe propuneri şi pe bani mulţi. La una a asistat şi Gică. A sunat telefonul, eram pe terasă la mine acasă la 11 noaptea, era vară. Am pus telefonul pe speaker şi a asistat la discuţii şi i-am spus că niciodată nu voi fi la un club în Liga 1 cât Gică are club în România. Era lângă mine. Nu puteam să mă duc undeva şi joc contra lui. 

Nu e uşor să lucrezi cu Hagi. E perfecţionist, e rigid, încăpăţânat, îi place să aibă ultimul cuvânt şi îl înţeleg, că ştiu cât de greu i-a fost să ajungă cu clubul până aici. Ştiu fiecare pas făcut de el. E un tip exploziv, e spumant de cea mai înaltă calitate, dar compensează cu un suflet uriaş, uriaş! Iubeşte ceea ce face, pune pasiune, omul a investit o bună parte din ce a agonisit în acest proiect. A învăţat şi să asculte, ceea ce e important. Trebuie să-l laşi când e nervos, apoi stai cu el de vorbă fără probleme. 

Dacă-l cunoşti, ştii şi cum să lucrezi cu el. Noi suntem prieteni de o viaţă, nu ne-am certat de prea multe ori, iar asta înseamnă că ne respectăm, iar tensiunile astea sunt inevitabile. Când pui pasiune şi îţi pasă de ce faci, e imposibil şi nu e bine să fii de acord mereu cu celălalt. Lucrurile trebuie puse pe masă, te omori, dar ieşi de acolo cu temele făcute", a declarat Gică Popescu, la SportCast cu Sile. 

Gică Popescu, despre oferta din partea lui Gigi Becali: "A fost o propunere"

Fostul fotbalist important al naţionalei României a ajuns în 2019 la Viitorul Constanţa, însă parcursul său putea fi diferit, dacă ar fi dat curs discuţiilor cu Gigi Becali, pentru a veni la FCSB.

"(n.r. - oferta de la Gigi Becali) E de mult. Nu vreau să vorbesc despre chestia asta, să vorbească Gigi despre treaba asta. 

A fost o propunere, lucrurile s-au încheiat repede şi e bine să spui lucrurilor pe nume. Când ştii că nu eşti compatibil în anumite idei, se termină repede", a adăugat preşedintele de la Farul Constanţa, Gică Popescu, la SportCast cu Sile.  

Afla mai multe despre: gica popescugica hagi 

viewscnt
Articole similare