Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Şi dacă te duci în B, care-i problema?”. Ioan Andone, concluzii dure după ce a văzut-o pe Dinamo la treabă cu Voluntari: ”Trebuie să schimbe strategia”

”Şi dacă te duci în B, care-i problema?”. Ioan Andone, concluzii dure după ce a văzut-o pe Dinamo la treabă cu Voluntari: ”Trebuie să schimbe strategia”

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone (64 de ani) a văzut de la faţa locului remiza dintre Dinamo şi Voluntari şi a tras concluziile meciului cu privire la echipa alb-roşie.

Dinamo a remizat, pe teren propriu, cu FC Voluntari, scor 1-1, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Superligii României. Au marcat Gnahore ’35 pentru gazde şi Cascini ’37 pentru oaspeţi.

La meciul de pe ”Arcul de Triumf”, alături de Mircea Lucescu a fost prezent şi Ioan Andone, iar la finalul partidei a comentat situaţia în care se află fosta sa echipă.

Ioan Andone, afectat de poziţia în care se află Dinamo în clasament

Dinamo rămâne pe loc direct retrogradabil, poziţia a noua în play-out, cu 21 de puncte, şi este foarte posibil să ajungă din nou în Liga 2.

”Jocul foarte slab, n-ai ce să vorbeşti de joc. O fi încărcătură, dar nu cred că străinii simt ceva. Am văzut trei români în formaţiile de start, cred că e o mare problemă. Trebuie să revenim la ceea ce făceam înainte, cu jucători români tineri. Şi dacă te duci în B, care-i problema? Măcar joacă cu sufletul.

E normal ca lumea să fie nemulţumită, mai ales că nu vede nici dorinţă. N-am văzut ceva lucrat, mă aşteptam la ceva mai mult. De aia am şi venit, altfel stăteam la televizor.

Pierzi multe meciuri, şi eu am pierdut, dar nu consecutiv. Trebuie să-i faci pe jucători să înţeleagă că ultimele minute sunt foarte importante. Dacă fac şase puncte, ceea ce e foarte greu, la cum joacă, sunt şanse să ajungă la baraj şi acolo cred că poate câştiga.

Trebuie să schimbe strategia cu jucători români şi s-o ia de la capăt. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo nu moare. Te doare inima cât suferă suporterii. Şi noi suferim, cei care am jucat şi ştim cum am trăit aici, la Dinamo. E vorba de strategia clubului, poţi să aduci jucători români şi cu 3.000 (n.r. de euro).

Ăla suferă, dă mai mult decât un jucător din străinătate, care e mercenar. Sunteţi profesionişti numai la salarii, sau şi la rezultate. Dacă salvează echipa, Kopic sunt convins că rămâne. Dacă nu o salvează, sunt convins că nu va rămâne”, a declarat Andone, după meci.

Ioan Andone, cel cunoscut şi ca ”Fălcosul”, a fost atât jucător, cât şi antrenor la Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoioan andonesuperliga 

viewscnt
Articole similare