Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este echipa cu care Mihai Stoica ţine ca să scape de la retrogradare. Răspunsul surprinzător: ”O să se supere, dar se va salva” | EXCLUSIV

Care este echipa cu care Mihai Stoica ţine ca să scape de la retrogradare. Răspunsul surprinzător: ”O să se supere, dar se va salva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Lupta din acest sezon al Superligii pentru salvarea de la retrogradare este mai încinsă ca niciodată, iar echipele din subsolul clasamentului au început să câştige şi să obţină puncte importante. Mihai Stoica şi-a oferit pronosticul cu privire la clubul pe care l-ar dori în continuare în prima ligă.

FC Hermannstadt a remizat, pe teren propriu, cu FC Botoşani, scor 1-1, în primul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii.

Formaţia din Sibiu a jucat peste 65 de minute în inferioritate numerică şi a egalat pe final. În minutul 24, de la gazde a fost eliminat Murgia pentru o intrare dură la un adversar.

Oaspeţii au deschis scorul prin Mailat ’61. Pentru Hermannstadt a egalat pe final Neguţ (90+2), dintr-o lovitură liberă execută ideal.

Predicţia lui Mihai Stoica în legătură cu lupta acerbă pentru supravieţuire

La finalul meciului, Mihai Stoica a fost prezent în studioul Orange Sport şi a vorbit despre lupta pentru supravieţuire din Superliga României.

În momentul de faţă, cele două locuri direct retrograbile sunt ocupate de Poli Iaşi şi FCU Craiova 1948, în timp ce pe cele două poziţii de baraj se clasează Dinamo şi FC Botoşani.

Întrebat ce echipă şi-ar dori să se salveze de la retrogradare, Mihai Stoica a oferit un răspuns care ar putea surprinde multă lume, dar expertul Orange Sport şi-a argumentat răspunsul.

De asemenea, oficialul FCSB l-a lăudat pe Bogdan Andone, antrenorul formaţiei botoşănene, pentru discursul pe care acesta l-a avut la capătul partidei de la Sibiu.

”La Bogdan (n.r. Andone) e ghinion turbat. O să se supere Florin Cernat (n.r. directorul sportiv de la FC Voluntari), dar Botoşani e echipa cu care ţin ca să scape de la retrogradare. Am vreo 10 prieteni în fotbal, iar doi sunt la Botoşani: Mihai Roman şi Bogdan Andone. 

Excelent discurs la Andone, că mai avea momente când se enerva şi pleca. Echipa are încredere, Botoşani chiar joacă. Eu cred că Botoşani se va salva. Eu aşa cred”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În urma acestui rezultat de egalitate, FC Hermannstadt a urcat pe prima poziţie din play-out, cu 28 de puncte, în timp ce FC Botoşani ocupă al doilea loc de baraj, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: botosanisuperligamihai stoicabogdan andone 

viewscnt
Articole similare