Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti a făcut rezumatul la spectacolul de pe Santiago: ”Am început foarte prost meciul cu Manchester City”

Carlo Ancelotti a făcut rezumatul la spectacolul de pe Santiago: ”Am început foarte prost meciul cu Manchester City”
Comentarii

Formaţia Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 3-3, cu Manchester City, în prima manşă a sferturilor Ligii Campioniilor.

Ancelotti, concluzii după Real Madrid - Manchester City

Goluri de excepţie, un scenariu ireal, dar niciun învingător la capătul unei prime etape istorice între Real Madrid şi Manchester City (3-3). Încă înfruntate înainte de o finală la care mulţi observatori au visat, ultimele două campioane europene au oferit un spectacol magnific pe stadionul Bernabeu, martor la lovituri de geniu pe tot parcursul meciului.

Pentru City au marcat Silva (2), Foden (66) şi Gvardiol (71). Real a revenit prin Eduardo Camavinga (12), Rodrygo (14) şi Valverde (79).

Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid,  a spus că partida cu Manchester City a fost una echilibrată. 

"A fost un meci foarte strâns, competitiv şi foarte disputat. Am început foarte prost, dar apoi echipa a revenit şi, atâta timp cât a menţinut presiunea ridicată, s-a descurcat bine. Am reuşit să înscriem golul de 2-1 cu ajutorul lui Bellingham şi Vinicius.... iar când am scăzut energia, ei au controlat mingea.

Apoi am încercat să profităm de tranziţii şi am fost aproape de a reveni, din nou. Să ne păstrăm încrederea. Ideea a fost să ieşim cu un avantaj mic, dar a fost un meci foarte strâns. Trebuie să păstrăm această atitudine pentru etapa a doua”, a spus Ancelotti, potrivit AS. 

Manşa secundă va avea loc la Manchester, pe 17 aprilie.

Dincolo Bayern Munchen a remizat, 2-2, în deplasare cu Arsenal, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul a început cu un gol al tunarilor marcat de Saka (12), dar Gnabry (18) şi apoi Kane (32) au fost la post. Însă, pe final, Trossard a restabilit egalitatea (76). Nemţii au acum un avantaj minim înaintea vizitei la Arsenal, pe 17 aprilie.

Afla mai multe despre: real madridmanchester citychampions league 

viewscnt
Articole similare