Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casa lui Andre Villas-Boas a fost vandalizată, la Porto: ”Solicit autorităţilor întreaga lor cooperare”

Casa lui Andre Villas-Boas a fost vandalizată, la Porto: ”Solicit autorităţilor întreaga lor cooperare”

Diverse

Comentarii

Fostul antrenor al echipei Olympique Marseille şi FC Porto, André Villas-Boas, a condamnat actele de "vandalism şi violenţă" care au avut loc, marţi, seară la locuinţa sa din Porto.

Atacul a stârnit deja o serie de reacţii, printre care una din partea lui Iker Casillas, fostul internaţional spaniol şi portar al FC Porto. "Nu este posibil! Opriţi violenţa!", a reacţionat spaniolul pe Instagram.

Casa lui Andres Villas-Boas a fost vandalizată

"Astăzi, în jurul orei 00:48, locuinţa mea a fost ţinta unor acte de violenţă şi vandalism", printre care şi "petarde", astfel că poliţia a fost chemată să intervină”, a scris miercuri André Villas-Boas pe contul său de Instagram.

Câteva ore mai târziu, unul dintre colegii săi a fost "atacat violent de agresori necunoscuţi" care "i-au furat bunurile, inclusiv maşina". În urma atacului, "a fost spitalizat" pentru "a primi tratamentul necesar", a precizat antrenorul portughez de 46 de ani.

"Din păcate, aceste acte de intimidare, vandalism şi violenţă continuă. Solicit autorităţilor întreaga lor cooperare pentru rezolvarea acestor probleme", a spus André Villas-Boas.

Reşedinţa lui Villas-Boas a fost deja vandalizată în urmă cu aproximativ trei săptămâni, după un interviu în care acesta a recunoscut posibilitatea de a candida la conducerea clubului Porto, după cum a relatat presa locală.

Ajuns la 46 de ani, Andre Villas-Boas este liber de contract de două sezoane, de când s-a despărţit de Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: andre vilas-boasportoportugaliamarseille 

viewscnt
Articole similare