Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cât ar valora un Răducioiu transferat la Real Madrid sau Manchester City?”. Fostul fotbalist a răspuns concret: ”Atât” | EXCLUSIV

”Cât ar valora un Răducioiu transferat la Real Madrid sau Manchester City?”. Fostul fotbalist a răspuns concret: ”Atât” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Florin Răducioiu a împlinit de curând vârsta de 54 de ani şi a lăsat în spate o carieră de fotbalist încununată cu multe succese şi performanţe. Printre acestea se numără şi faptul că a făcut parte din marea echipă a lui AC Milan de la mijlocul anilor 90.

Florin Răduciouiu a fost cel de-al treilea invitat al noii rubrici marca Orange Sport, "Întrebaţi şi voi", pe canalul nostru oficial de YouTube.

Primul invitat a fost Mihai Stoica, care a fost succedat de Basarab Panduru, iar Florin Răducioiu a completat podiumul. Acesta a răspuns celor mai populare şi inedite întrebări despre el şi cariera sa de fotbalist, întrebări venite din partea comunităţii Orange Sport de pe YouTube.

Printre întrebările primite de la internauţi s-a numărat şi următoarea, pe care moderatorul emisiunii, Dan Udrea, a citit-o:

”Cât ar valora astăzi un Răducioiu de atunci transferat la Real Madrid sau Manchester City acum, echivalentul lui Milan din anul 1993?”.

Răducioiu a vorbit despre suma pe care s-ar fi transferat în fotbalul din prezent: ”Atât aş fi valorat. Un număr realist”

Florin Răducioiu a precizat cât ar fi costat în cel mai bun moment al său din carieră: mijlocul anilor 90, în preajma Campionatului Mondial din Statele Unite ale Americii.

În 1993 se transfera la AC Milan după un sezon în care a marcat 13 goluri pentru Brescia în Serie A. În 1994 făcea parte din echipa Milanului care lua UEFA Champions League în 1994, după 4-0 în finala cu Barcelona lui Johan Cruyff.

”Făcusem un sezon foarte bun la Brescia, marcasem 13 goluri, chiar dacă puteam să înscriu mai mult. Şi după Campionatul Mondial din 1994, acei doi ani au fost cei mai buni pentru mine (n.r. perioada 1993-1995).

Un număr realist, cred că în jur de 70 de milioane (n.r. ar fi valorat), după valoarea pe care aş fi avut-o astăzi. Cred”, a declarat Răducioiu, la emisiunea "Întrebaţi şi voi", de pe YouTube Orange Sport.

În fotbalul actual, câţiva dintre jucătorii transferaţi cu aproximativ 70 de milioane de euro sunt: 

  • Rasmus Hojlund (atacant central) - de la Atalanta la Manchester United - 2023
  • Casemiro (mijlocaş central) - de la Real Madrid la Manchester United - 2022
  • Dominik Szoboszlai (mijlocaş central) - de la RB Leipzig la Liverpool - 2023
  • Mykhaylo Mudryk (atacant stânga) - de la Şahtior Doneţk la Chelsea - ianuarie 2023 
  • Alexander Isak (atacant central) - de la Real Sociedad la Newcastle - 2022
  • Rodri (mijlocaş central) - de la Atletico Madrid la Manchester City - 2019
  • Zlatan Ibrahimovic (atacant central) - de la Inter Milano la Barcelona - 2009

Afla mai multe despre: florin raducioiuac milanserie areal madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare