Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Critici pentru lotul lui Edi Iordănescu: ”Nu trebuie să lipsească. l-aş vedea titulari”. Cine este ”singurul jucător care poate să destabilizeze o apărare”

Critici pentru lotul lui Edi Iordănescu: ”Nu trebuie să lipsească. l-aş vedea titulari”. Cine este ”singurul jucător care poate să destabilizeze o apărare”

Echipa națională

Comentarii

Fostul internaţional Alin Stoica (44 de ani) a avut câteva reproşuri cu privire la selecţia făcută de Edi Iordănescu (45 de ani) la naţionala României pentru cele două meciuri amicale de la finalul acestei luni.

Naţionala României dispută amicalul cu Irlanda de Nord, astăzi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Peste patru zile, marţi, 26 martie, ”tricolorii” vor întâlni şi Columbia, la Madrid, pe Wanda Metropolitano.

Dar lotul convocat de Edi Iordănescu pentru aceste două meciuri de verificare a fost criticat de Alin Stoica. Fostul jucător a precizat că Alex Mitriţă şi Alex Chipciu meritau şi ei să fie selecţionaţi.

Alin Stoica, reproşuri pentru selecţia făcută de Edi Iordănescu: ”Nu că doar l-aş vedea, ci ar trebui să fie titular!”

Dar nu doar atât, Stoica a subliniat că cei doi jucători ocoliţi de selecţioner ar fi trebuit chiar să fie şi titulari, dată fiind forma lor excelentă din ultima perioadă pe care au avut-o în Superliga României, la Universitatea Craiova, respectiv Universitatea Cluj.

”(n.e. Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriţă) Eu l-aş vedea la echipa naţională, e cam singurul jucător care poate să destabilizeze o apărare. L-aş vedea chiar şi pe Chipciu. Am văzut U Cluj şi FCSB, eu chiar şi pe el l-aş vedea la echipa naţională. E jucător cu experienţă, care poate juca uşor de tot la echipa naţională.

Nu că l-aş vedea pe Chipciu, ci ar trebui să fie titular! Dar eu nu sunt antrenor, nu mă pot pune în pielea unui antrenor. Acum sunt nişte meciurie amicale, dar una este să te antrenezi şi alta e să joci.

Mitriţă şi Chipciu nu trebuie să lipsească. Pe Chipciu eu l-aş vedea şi titular. Bine că sunt acolo pentru fotbalul românesc. Te mai bagă lumea în seamă. Sincer, fotbalul românesc nu contează. Sportul românesc nu prea mai contează în lume”, a declarat Alin Stoica, conform Sportpesurse.

În tricoul echipei naţionale a României, Alex Mitriţă a jucat de 18 ori şi a marcat trei goluri, în timp ce Alex Chipciu a evoluat în 47 de meciuri şi înscris de şase ori.

Afla mai multe despre: romaniaedi iordanescualex mitritaalex chipciualin stoica 

viewscnt
Articole similare