Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât costă un tricou cu Radu Drăguşin la Tottenham. Cel mai scump jucător român a debutat la noua sa echipă

Cât costă un tricou cu Radu Drăguşin la Tottenham. Cel mai scump jucător român a debutat la noua sa echipă

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este noul jucător al lui Tottenham Hotspur. Fundaşul central a devenit cel mai scump jucător român din istorie.

Radu Drăguşin este cel mai în vogă fotbalist român al momentului. Fundaşul central a ajuns la una dintre cele mai importante echipe din Premier League, Tottenham.

Afacerea i-a costat pe londonezi 30 de milioane de euro pentru a-l aduce de la Genoa, unde a impresionat atât în Serie B, cât şi în Serie A.

Anunţul oficial al celui mai scump jucător român a fost făcut la data de 11 ianuarie 2024, iar la trei zile distanţă acesta a fost implicat şi în primul meci după transfer: duelul din Premier League cu Manchester United, de pe Old Trafford.

Astfel, tricourile cu Radu Drăguşin la Tottenham au fost deja puse la vânzare pe site-ul oficial al clubului. Unul original cu numele lui Drăguşin şi numărul lui, 6, costă, în acest moment, aproximativ 151 de euro (755 de lei), iar tricoul replică are o valore de aproape 100 de euro (485 de lei).

Numărul 6, cel pe care Drăguşin a ales să-l poarte la gruparea din nordul Londrei, a mai fost purtat în trecut şi de Vlad Chiricheş. Ultimul jucător care l-a avut a fost columbianul Davinson Sanchez.

Radu Drăguşin a semnat cu Tottenham un contract valabil până în vara anului 2030. Salariul pe care îl câştigă este de aproape de 3 milioane de euro.

Fundaşul român a debutat deja pentru Spurs, în meciul cu Manchester United, încheiat la egalitate, scor 2-2, în Premier League.

Afla mai multe despre: radu dragusinpremier leaguetottenham 

viewscnt
Articole similare