Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cât de puternic e băiatul ăsta / Deja îmi place de el”. Cum l-a ”şocat” Drăguşin pe Richarlison la antrenamentul lui Tottenham

”Cât de puternic e băiatul ăsta / Deja îmi place de el”. Cum l-a ”şocat” Drăguşin pe Richarlison la antrenamentul lui Tottenham

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani), a semnat cu Tottenham Hotspur şi a început pregătirea la baza echipei din nordul Londrei.

 Momentul în care Drăguşin l-a lăsat mască pe Richarlison: "Cât de puternic e băiatul ăsta / Deja îmi place de el"

Drăguşin s-a antrenat vineri pentru prima dată alături de restul jucătorilor lui Tottenham. Iar fanii au scris rapid despre pregătirea internaţionalului român alături lui Richarlison. 

"Drăguşin nu a pierdut timpul şi şi-a făcut deja simiţită prezenţa în Anglia. Întrebaţi-l pe Richarlison! Într-un clip devenit viral pe reţelele sociale, cei doi au participat la un exerciţiu care a implicat o bandă de rezistenţă.

Cei doi şi-au lucrat pe rând muşchii, iar Richarlison a rămas uimit de forţa naturală a lui Drăguşin. S-a întors şocat către fundaşul român, iar fanii lui Spurs au adorat reacţia plină de uimire a brazilianului", au scris cei de la Talk Sport.

Britanicii au publicat şi câteva comentarii amuzante ale fanilor de pe reţelele sociale: "Richy cred că se gândeşte 'cât de puternic e băiatul ăsta!'", "Mă omoară clipul ăsta, râd de 5 minute", "Nu pot să mă opresc din râs când văd cum îl privede Richy când vede că smulge acea bandă", "Richarlison nu e fericit. Trebuie să se antreneze contra lui Romero, iar acum a venit şi Drăguşin", "Richy tocmai a realizat că are de-a face cu o bestie", "Deja îmi place de băiatul ăsta".

Venirea fundaşului român de la Genoa este a doua mutare efectuată de Tottenham în această perioadă de transferuri, după venirea lui Timo Werner de la RB Leipzig, sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, cu o clauză de a-l păstra permanent în valoare de 17.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: radu drăguşinricharlison 

viewscnt
Articole similare