Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Şumudică după ce a ratat şansa de a termina anul pe primul loc. Discurs tăios al antrenorului român

Ce a declarat Şumudică după ce a ratat şansa de a termina anul pe primul loc. Discurs tăios al antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a pierdut după opt etape în campionatul Turciei, 1-0 cu Malatyaspor, pe teren propriu. Antrenorul român putea urca provizoriu pe primul loc, dacă ar fi reuşit să învingă în această etapă.

Kayserispor a reuşit o primă jumătatea de sezon fantastică. Dacă anul trecut se bătea la retrogradare, acum este în cărţi pentru podium. Şumudică ar fi putut termina anul pe primul loc, dar a pierdut meciul cu Malatyaspor, care în etapa trecută a învins-o şi pe Galatasaray.

În ciuda rezultatului, Şumudică şi-a lăudat jucătorii după meci. Antrenorul român susţine că aceştia au făcut tot ce au putut pentru a scoate un rezultat bun, dar Matalyaspor s-a baricadat în apărare după ce a reuşit să deschidă scorul

”Jucătorii au făcut un meci bun. Am făcut tot ce am putut. Am jucat bine în prima repriză, dar apoi am primit gol. În a doua parte am avut un adversar care s-a apărat. Cred că, pentru mine, fotbalul are nevoie de un pic de vacanţă de Crăciun”, a declarat Marius Şumudică.

Ulterior, antrenorul român a avut un discurs mult mai tăios la conferinţa de presă. Şumudică a criticat arbitrii, spune că a sperat la un public mai numeros şi a cerut transferuri:

”N-am spus până acum că suntem o echipă mică, mereu am spus că suntem o echipă normală. Dacă eşti o echipă mare, arbitrii vor conduce meciul normal, ca într-o zi obişnuită. Am preferat mereu arbitrii turci, dar mereu au luat decizii împotriva noastră [...] Arbitrul n-a mai lăsat meciul să continue după ce adversarii au marcat, a fluierat direct finalul. Mă aşteptam să avem mai mulţi fani la meci, puteam să fim lideri astăzi. Mai avem nevoie de 2-3 transferuri, avem câţiva jucători care-şi primesc salariile fără să facă nimic. Nu este normal”, a mai spus Şumudică.

Kayserispor se află pe locul 5 în acest moment, cu 30 de puncte, la 3 distanţă de liderul Fenerbahce.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporturcia 

viewscnt
Articole similare