Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Robbie Fowler despre România. Legendarul jucător englez al lui Liverpool: "O ţară cu istorie şi pasiune pentru fotbal"

Ce a spus Robbie Fowler despre România. Legendarul jucător englez al lui Liverpool: "O ţară cu istorie şi pasiune pentru fotbal"

Sporturi

Comentarii

Fostul marele atacant al lui Liverpool FC şi al naţionalei Angliei, Robbie Fowler, a venit în România şi a luat parte la un eveniment memorabil alături de invitaţi, iubitori ai fotbalului englez.

Legendarul jucător englez a urmărit meciul Manchester United – Liverpool FC la Muzeul Fotbalului din Bucureşti

La iniţiativa Carlsberg România, Muzeul Fotbalului din Bucureşti a devenit, pentru o zi, „Muzeul Liverpool Football Club” şi, implicit, gazda acestui moment unic pentru pasionaţii de fotbal din România. Spaţiile expoziţionale au căpătat amprenta Carlsberg & Liverpool FC, iar locaţia din centrul istoric a fost învăluită într-o atmosferă ca pe Anfield.

Pe lângă întâlnirea cu vedeta zilei, invitaţii au luat parte la experienţe video spectaculoase, au admirat obiecte de colecţie LFC expuse în vitrinele muzeului şi au participat la quiz-uri despre Fowler, Liverpool FC şi Carlsberg. Apogeul evenimentului a fost meciul Manchester United – Liverpool FC din FA Cup, vizionat alături de Robbie Fowler în muzeu.

„Mă bucur că am reuşit să oferim aceste momente speciale aici, în România, o ţară cu istorie şi pasiune pentru fotbal, dar şi cu o mare comunitate de suporteri ai lui Liverpool FC. Am mai fost în Bucureşti şi în 2000, pe vremea când evoluam pentru Liverpool, şi am jucat atunci împotriva lui Rapid Bucureşti în Cupa UEFA, însă de această dată am trăit o experienţă cu totul inedită atât în calitate de legendă a clubului meu, cât şi de suporter”, a declarat Robbie Fowler, fostul atacant care a marcat 183 de goluri în 369 de meciuri pentru Liverpool FC.

Fowler şi-a adus aminte momentele unice petrecute în cel mai tare campionat din lume, Premier League, şi a povestit împreună cu invitaţii speciali din România veniţi să îl întâlnească. Fostul mare jucător al României, Ilie Dumitrescu, a răspuns invitaţiei şi l-a reîntâlnit pe Fowler la aproape 30 de ani de la perioada în care amândoi jucau în Anglia; în sezonul 1994/1995, când Fowler era în al doilea an al său la Liverpool FC, Ilie Dumitrescu făcea parte din echipa lui Tottenham. Un alt jucător român care a activat în Premier League, Florin Gardoş, a venit să îl cunoască pe marele atacant. De asemenea, Alexandru Chipciu, jucător la Universitatea Cluj şi împătimit al campionatului englez, a participat la eveniment.

 

 

Afla mai multe despre: robbie fowlerrobbie fowler liverpoolrobbie fowler romania 

viewscnt
Articole similare