Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a scris Mourinho lui Matic în bileţelul trimis sârbului în timpul meciului cu Chelsea :) FOTO | Imaginea urcată de mijlocaş pe net

Ce i-a scris Mourinho lui Matic în bileţelul trimis sârbului în timpul meciului cu Chelsea :) FOTO | Imaginea urcată de mijlocaş pe netgalerie foto

Premier League

Comentarii

Momente inedite petrecute în finalul partidei Manchester United - Chelsea, scor 2-1, din etapa 28 a Premier League.

Trimis pe teren în minutul 81, ivorianul Eric Bailly s-a dus ţintă la Nemanja Matic şi i-a oferit sârbului un bileţel trimis de banca tehnică a "diavolilor". Matic a citit conţinutul bileţelului şi l-a făcut curios şi pe brazilianul Willian, care, amuzat de situaţie, a încercat să "intercepteze" mesajul (foto jos).



Biletelul conţinea în mod cert indicaţii tactice pe care Matic să le urmeze în ultima parte a partidei, iar la final jurnaliştii englezi au încercat să afle conţinutul, însă nici Matic, nici Mourinho nu au vrut să dezvăluie ce scria pe hârtia respectivă.



Totuşi, mijlocaşul sârb a făcut deliciul fanilor de pe reţelele de socializare publicând o poză cu presupusul bilet primit de la Mourinho în timpul meciului. "Ai trei zile libere :)", scria pe biletul postat de Matic pe Instagram, evident o glumă a fostului jucător al lui Chelsea.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maticmourinhofotochelseabiletelunited 

viewscnt
Articole similare