Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl bucură cel mai tare pe Mihăilă în acest sezon la Parma: ”Asta mă face fericit”. Cel mai dificil moment din Italia: ”N-am reuşit” | EXCLUSIV

Ce îl bucură cel mai tare pe Mihăilă în acest sezon la Parma: ”Asta mă face fericit”. Cel mai dificil moment din Italia: ”N-am reuşit” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Valentin Mihăilă (24 de ani) are parte de o perioadă excelentă la Parma. Echipa sa de club este lider detaşat în Serie B, iar revenirea în elita fotbalului italian este şi mai aproape odată cu victoria la care a contribuit şi tricolorul.

Mihăilă, omul momentului la Parma. Abia aşteaptă să producă goluri şi la naţională

Valentin Mihăilă contribuie din plin la revenirea celor de la Parma în Serie A. Fotbalistul român a marcat un gol pentru formaţia ”cruciată” în victoria de pe terenul celor de la FeralpiSalo, scor 2-1, într-un joc din etapa a 30-a din Serie B.

Cu această reuşită, Mihăilă a ajuns la patru goluri marcate pentru Parma în acest sezon, în 25 de meciuri de campionat. Mai are şi două pase decisive.

Iar după evoluţia excelentă de la echipa de club la sfârşitul săptămânii trecute, jucătorul de 24 de ani s-a alăturat lotului României pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Valentin Mihăilă a vorbit despre perioada excelentă pe care o traversează la Parma, dar şi despre momentul complicat reprezentat de lunile în care a fost împrumutat la Atalanta (ianuarie - iunie 2022).

”Sunt fericit că sunt bine fizic, pentru că n-am mai avut accidentări în acest an de când a început campionatul. Asta mă face fericit. Iar apoi şi cu siguranţă realizările pe care le am pe teren, şi pe plan personal, şi cu echipa, că suntem pe primul loc. 

Asta mă face şi mai fericit, îmi dă încredere, moral ridicat şi vin cu mare încredere la naţională”, a declarat Mihăilă, pentru Orange Sport.  

Mai departe, internaţionalul român de 24 de ani a fost chestionat şi cu privire la promovarea Parmei în Serie A, una care este aproape realizată.

”Să zicem 80%. Cu siguranţă, am jucat în primul an în Serie A cu Parma, apoi am retrogradat, am fost la Atalanta împrumut, n-am reuşit să mă impun şi să-mi câştig mai multe minute sau meciuri.

Dar mă bucur că acum suntem aproape de a promova şi sper să promovăm şi să facem meciuri frumoase în Serie A”, a completat jucătorul de atac al României.

În tricoul echipei naţionale a României, Valentin Mihăilă a jucat de 17 ori şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: valentin mihailastranieriserie aparmaserie b 

viewscnt
Articole similare