Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii care au venit să-l vadă pe Messi vor primi înapoi 50% din preţul biletelor! Fotbalistul şi Inter Miami au provocat furia spectatorilor

Fanii care au venit să-l vadă pe Messi vor primi înapoi 50% din preţul biletelor! Fotbalistul şi Inter Miami au provocat furia spectatorilor
Comentarii

Fanii lui Lionel Messi care nu au putut să-şi vadă idolul jucând într-un meci demonstrativ la Hong Kong, deoarece acesta s-a accidentat, vor primi înapoi 50% din preţul biletului, cu condiţia să renunţe la orice pretenţii legale, au anunţat luni organizatorii evenimentului.

Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor

Lionel Messi şi clubul său american Inter Miami au provocat furia spectatorilor atunci când argentinianul a rămas pe bancă, pe 4 februarie, în timpul unui meci împotriva unei echipe locale de jucători din Hong Kong.

Messi, de opt ori câştigător al Balonului de Aur, a invocat ca motiv o accidentare. Spectatorii plătiseră până la 4.800 de dolari din Hong Kong (570 de euro) pentru a asista la meci şi mulţi şi-au exprimat nemulţumirea faţă de absenţa jucătorului, dar mai ales faţă de atitudinea acestuia, întrucât nu s-a adresat publicului pentru a-şi cere scuze.

Jucătorul a fost nevoit chiar să dea explicaţii după aceea, asigurând lumea că absenţa sa de pe teren nu s-a datorat unor "motive politice" şi reiterând relaţiile sale "foarte bune şi foarte apropiate" cu China. Autorităţile din Hong Kong se află în mod regulat în vizorul Statelor Unite şi al Marii Britanii de la introducerea unei legi privind securitatea naţională în acest teritoriu semi-autonom, care a contribuit la reducerea la tăcere a opoziţiei politice.

Organizatorii evenimentului, Tatler Asia, au anunţat în cele din urmă luni că deţinătorii de bilete "achiziţionate prin canale oficiale" pentru eveniment ar putea primi o rambursare de 50%, cu condiţia, în special, să renunţe la orice acţiune în justiţie "în faţa unei instanţe de judecată, a unui tribunal sau a autorităţilor de reglementare".

Afla mai multe despre: messimessi inter miamiinter miami 

viewscnt
Articole similare