Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Echipa din La Liga are antrenor nou. Fostul tehnician avea o singură victorie. Era nevoie de o schimbare

OFICIAL | Echipa din La Liga are antrenor nou. Fostul tehnician avea o singură victorie. Era nevoie de o schimbare

La Liga

Comentarii

Schimbare de antrenor în campionatul Spaniei. Una dintre formaţiile din subsolul clasamentului are un nume nou la conducerea băncii tehnice.

Schimbare de antrenor în La Liga. Misiune dificilă la echipă

Granada, penultima clasată în La Liga, a anunţat, marţi, demiterea antrenorului uruguayan Alexander Medina, care va fi înlocuit de Jose Ramon Sandoval.

În 14 meciuri din La Liga ca antrenor al Granadei, unde a sosit pe 27 noiembrie, Alexander Medina a obţinut o singură victorie, patru egaluri şi nouă înfrângeri.

După Paco Lopez şi Medina, clubul de pe locul 19 în La Liga va avea un al treilea antrenor în acest sezon: Jose Ramon Sandoval. în vârstă de 55 de ani, care a mai condus Granada din mai 2015 până în februarie 2016.

În clasamentul din La Liga, Granada ocupă locul 19, cu doar 14 puncte acumulate în 28 de etape. Prima echipă aflată peste linia retrogradării este Celta Vigo, cea care are 27 de puncte.

În aceste condiţii, situaţia lui Jose Ramon Sandoval este extrem de dificilă la Granada, mai ales în condiţiile în care şi ultima clasată, Almeria, a reuşit să obţină prima ei victorie în acest sezon din Spania.

Afla mai multe despre: la ligagranadajose ramon sandoval 

viewscnt
Articole similare