Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce şanse sunt ca Bilbao să-l transfere pe Cristi Ganea. În Spania au apărut notiţele scouterilor care l-au urmărit

Ce şanse sunt ca Bilbao să-l transfere pe Cristi Ganea. În Spania au apărut notiţele scouterilor care l-au urmărit

Superliga

Comentarii

Cristi Ganea a fost monitorizat de cei de la Athletico Bilbao, dar sunt şanse mici să fie transferat. Raportul făcută de scouterii care l-au urmărit nu-i este favorabil. Fundaşul stângă al Viitorului s-ar mai afla pe lista celor de la Malaga, Espanyol, Freiburg, Olympiakos, Panathinaikos şi FCSB.

Publicaţia elcorreo.com susţine că Cristi Ganea a fost intens urmărit de Athletic Bilbao. Bascii şi-au trimis doi reprezentanţi în România, pentru a-l urmări pe parcursul mai multor meciuri. Însă notiţele pe care aceştia şi le-au luat nu sunt în avantajul lui Cristi Ganea.

Blas Ziarreta şi Antonio Karmona, reprezetanţii pe care Bilbao i-a trimis în România, au notat că Cristi Ganea are mari probleme pe faza defensivă şi au transmis conducerii că nu ar fi indicat să-l transfere. De altfel, atât Gică Hagi, cât şi Cosmin Contra au afirmat în mai multe rânduri că jucătorul de 25 de ani trebuie să-şi îmbunătăţească abilităţile pe faza de apărare.

Printre calităţi, scouterii lui Bilbao au remarcat aportul său ofensiv. Spaniolii au notat că internaţionalul român loveşte bine mingea cu piciorul stâng, bate foarte bine loviturile libere şi ajută mult ofensiva pe faza de atac. Însă cei de la Bilbao şi-ar dori un jucător care să conteze mai mult şi pe faza defensivă.

Pe de altă parte, cei de la elcorreo.com susţin că Hagi a avut zilele trecute o discuţie cu Cristi Ganea, în care i-a transmis că sunt mai multe cluburi interesate de serviciile lui. Ganea şi-ar dori să plece în iarnă, dar patronul Viitroului i-a spus că n-a mai primit nicio veste de la Bilbao. În schimb, i-a mărturisit jucătorului că există un interes şi din partea unor echipe precum Malaga, Espanyol, Freiburg, Olympiakos, Panathinaikos şi FCSB.

Afla mai multe despre: viitorulcristi ganealiga 1athletic bilbao 

viewscnt
Articole similare