Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce urmează pentru Simona Halep, după anunţul TAS. O nouă veste uriaşă care o implică pe româncă

Ce urmează pentru Simona Halep, după anunţul TAS. O nouă veste uriaşă care o implică pe româncă

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit cea mai bună veste. Suspendarea i-a fost redusă şi se ştie acum cel mai apropiat turneu la care ar putea reveni.

Când şi unde poate reveni Simona Halep în circuit

Simona Halep, a cărei suspendare a fost redusă drastic de TAS, poate reveni în orice moment pe teren, dar cel mai aproape ar fi turneul de 1.000 de puncte de la Miami.

În perioada 6 martie - 17 martie are loc turneul de la Indian Wells, unde Halep nu mai poate evolua, dar ea poate fi prezentă la turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie.

Simona Halep nu mai figurează în clasamentul WTA, după ce a fost suspendată din 7 octombrie 2022. Însă ea poate beneficia de primirea unui wild card sau poate juca în calificări pentru a ajunge pe tabloul principal.

În cazul în care nu va reveni în luna martie, ea poate începe participarea la turnee în luna aprilie, când debutează sezonul pe zgură, cu turnee la Charleston, Stuttgart sau Madrid.

În urmă cu puţin timp, Simona Halep a oferit şi prima ei reacţie după ce TAS a redus suspendarea sa pentru dopaj la nouă luni, că a fost întotdeauna o sportivă curată şi că abia aşteaptă să revină în circuit.

Afla mai multe despre: simona halepteniswtamiami 

viewscnt
Articole similare