Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cel mai bine e să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele”. Gică Hagi, sfătuit ”să-şi ţină gura” în cazul lui Ianis

”Cel mai bine e să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele”. Gică Hagi, sfătuit ”să-şi ţină gura” în cazul lui Ianis

Echipa națională

Comentarii

Gică Hagi a fost sfătuit să se abţină în a mai face comentarii legate de viitorul fiului său, Ianis, deoarece acesta este destul de matur pentru a-şi lua propriile decizii, fără intervenţii din exterior.

Derek Ferguson, fotbalist cu peste 100 de jocuri la Rangers, fost internaţional scoţian, consideră că Gică Hagi este mult prea vocal când vine vorba de Ianis, iar acest lucru nu este întotdeauna în favoarea fiului său.

Gică Hagi, sfătuit ”să-şi ţină gura”

Fostul mijlocaş vorbeşte din propria experienţă, din calitatea de tată de fotbalist. Fiul său, Lewis Ferguson, este căpitanul celor de la Bologna. Chiar dacă uneori are pornirea de a-i spune mai multe lucruri, înţelege că e mai bine să le păstreze pentru el.

Ianis Hagi joacă în prezent la Deportivo Alaves, în La Liga, sub formă de împrumut de la Rangers, însă a afirmat că-şi doreşte foarte mult să rămână în Spania, deoarece este stilul de joc care i se potriveşte cel mai bine.

Totuşi, cu doar câteva zile înainte, tatăl său, Gică Hagi a demontat toate informaţiile venite dinspre Scoţia, care anunţau că fiu său va pleca de la Rangers din sezonul viitor.

Derek Ferguson nu este convins că Ianis Hagi este un jucător pe placul lui Philippe Clemente, însă este sigur că ultima decizie îi aparţine lui fiulului, nu tatălui.

Nu sunt prea convins. Un lucru pe care îl ştiu este că tatăl său este destul de vocal. Chiar şi cu băiatul meu uneori mi se spune să-mi ţin gura, pentru că cel mai bine e să-ţi laşi băiatul să vorbească cu picioarele.

Nu a jucat foarte mult fotbal acolo, la Alaves. E un jucător talentat, dar nu sunt prea sigur că ar fi genul de jucător pentru Philippe Clement.

Înţeleg că vrea ce este mai bine pentru băiatul său, dar uneori cred este mai bine să stai mai retras. Este cariera băiatului, are 25 de ani de acum, deci nu mai este un puştan. Este un tânăr matur, care-şi ia singur deciziile”, a declarat Derek Ferguson, conform ibroxnews.com.

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagiderek fergusonrangers 

viewscnt
Articole similare