Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Centralul" George Rădulescu atacat din toate părţile: "E un caz foarte grav de încălcare a regulamentului şi el arbitrează!"

"Centralul" George Rădulescu atacat din toate părţile: "E un caz foarte grav de încălcare a regulamentului şi el arbitrează!"

Fotbal

Comentarii

Dan Lăzărescu, expertul Telekom Sport, nu înţelege cum Comisia Centrală a Arbitrilor a decis delegarea lui George Rădulescu la CFR Cluj - CSM Poli Iaşi.

"Rădulescu este un băiat de toată isprava, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să-l arătăm cu degetul pentru o decizie foarte gravă de încălcare a ROAF-ului! Am văzut mii de meciuri şi-am citit de sute ori regulamentul, este clar că Rădulescu a luat o decizie incorectă la meciul Sepsi-Astra! Acolo partida nu mai trebuia să se joace după ce nocturna a picat a doua oară!

Această delegare la CFR - Iaşi este inexplicabilă, iar cei care l-au trimis să arbitreze s-au autopronunţat în acest caz, care stă pe masa Comisiei de Disciplină şi unde nu avem niciun verdict final. Dacă ei l-au delegat la CFR - Poli Iaşi, înseamnă că cei de la CCA îl consideră nevinovat, deşi a încălcat grav regulamentul. Iar aici avem o altă problemă. 

Ce vom face dacă Comisia de Disciplină va da 3-0 pentru Astra la «masa verde»? Cum vor explica cei care conduc CCA-ul delegarea lui Rădulescu? În mod normal el nu avea ce să caute la acest meci. Când un arbitru greşeşte, şi greşeşte grav, el trebuie să fie reţinut de la delegări, aşa e normal. E un caz foarte grav de încălcare al regulamentului, Rădulescu arbitrează! Eu chiar nu pricep ce-a căutat Rădulescu la acest meci, când el a încălcat grav ROAF-ul!", a comentat Lăzărescu.

Afla mai multe despre: george radulescuccadan lazarescudelegareproblemearbitraj 

viewscnt
Articole similare