Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj vrea să transfere un atacant care joacă la o echipă din Liga Campionilor

CFR Cluj vrea să transfere un atacant care joacă la o echipă din Liga Campionilorgalerie foto

Superliga

Comentarii

CFR Cluj este interesată de Dino Ndlovu, un atacant de 27 de ani, care joacă la Qarabag şi este internaţional sud-african. Ndlovu intră în iarnă în ultimele şase luni de contract, ceea ce înseamnă că pentru CFR ar fi un chilipir.

CFR este una dintre principalele favorite la titlu, a luat un avans de 5 puncte faţă de locul secund în Liga 1, dar nu se culcă pe o ureche. Şefii ”feroviarilor” îşi fac liste pentru întărirea echipei. CFR Cluj i-a transferat deja pe Sebastian Mailat şi Valentin Costache - doi tineri de perspectivă, însă caută şi jucători cu experienţă.

Site-ul soccerladuma.co.za scrie că fosta campioană a României este interesată de Dino Ndlovu, un internaţional sud-african în vârstă de 27 de ani. Ndlovu este sub contract cu Qarabag, echipă la care a ajuns în vara lui 2015, dar în iarnă intră în ultimele şase luni de contract. Ceea ce înseamnă că poate negocia şi semna cu orice echipă. Într-un astfel de caz, Dino Ndlovu ar deveni liber de contract abia în vara viitoare, însă Qarabag l-ar putea lăsa să plece încă din iarnă contra unei sume de transfer.



Dino Ndlovu este unul dintre jucătorii importanţi ai lui Qarabag, alături de care a reuşit prima calificare din istorie în grupele Ligii Campionilor. Cu o etapă înainte de final, campioana din Azerbaijan este însă pe ultimul loc dintr-o grupă din care mai fac parte Chelsea, AS Roma şi Atletico Madrid şi n-are nicio şansă să mai continue în cupele europene.

Dino Ndlovu are în acest sezon 22 de apariţii, a marcat de 9 ori şi a reuşit 5 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujdino ndlovuqarabag 

viewscnt
Articole similare