Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR încheie cu o victorie turul Ligii 1. Ce-au declarat clujenii după victoria cu Juventus Bucureşti

CFR încheie cu o victorie turul Ligii 1. Ce-au declarat clujenii după victoria cu Juventus Bucureşti

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a impus, astăzi, în faţa echipei Juventus Bucureşti, în ultima etapă a turului Ligii 1, scor 2-0.

”Foarte mulţumit, din punctul meu de vedere cred că puteam să facem mai multe puncte, dar suntem mulţumiţi. În unele momente, în repriza secundă am suferit, e bine că am trecut peste aceste momente şi am marcat, dar când tragem linia şi constatăm că am câştigat, asta e cel mai important.

Din punctul meu de vedere a fost penalty, lăsăm experţii să spună mai multe.

Noi ne prezentăm la meci pentru a câştiga, vedem la final dacă vom câştica campionatul ori nu” a spus Hoban la Telekom Sport.

Jucătorul CFR-ului  se declară fericit de convocarea la naţională. ”Sunt mai bucuros decât am fost la prima selecţie, sper să nu dezamăgesc”, a declarat Hoban la Telekom Sport. 

”Nu avem cum să nu fim mulţumiţi. Mai e un retur de jucat, dacă vom intra în play-off vom putea să ne batem pentru titlu.

Păun a marcat un gol spectaculos în meciul din această seară. Este un singur gol, mă bucur că mister mi-a dat încredere şi n-am dezamăgin.

Deşi au venit mulţi jucători în vară, mister ne-a unit şi suntem mai uniţi în joc. Mister ne-a avertizat că ne aşteaptă un meci greu şi cel mai bine e că am luat cele trei puncte. 

Sunt mai multe echipe bune care se vor bate la campionat până la final”, a declarat Păun la Telekom Sport.

”Decât să jucăm bine şi să nu batem, mai bine să se întâmple aşa. Am anticipat un meci greu. Juventus are numai 4 pt., nu ştiu cum. Studiind meciurile lor am observat că îşi fac farte multe ocazii, cum şi-au făcut şi astăzi şi dacă marcau am fi avut probleme. Ne-au pus probleme, nici noi nu am arătat foarte bine.

Păun cred că de la meciul cu Poli Iaşi nu am mai jucat titular. L-am văzut foarte motivat şi l-am băgat titular. Am avut încredere în el şi a dat un gol, care în acest moment poate că este cel mai frumos din campionat.

Am făcut foarte multe puncte sper că în retur să facem la fel, dar va fi complicat că o să jucăm meciurile complicate în deplasare.

Îmi pare bine că avem jucători la naţională, nu ştiu dacă e bine pentru noi. Sunt jucători cu o anumită vârstă şi sper să vină înapoi sănătoşi. Eu aş fi mizat mai mult pe jucători tineri la aceste meciuri când nu mai avem nicio şansă, dar atrenorul naţionalei ştie mai bine ce vrea să facă”, a declarat antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujjuventusliga1concluzii,  

viewscnt
Articole similare