Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine se alege cu un nou Balon de Aur? Cristiano Ronaldo l-a sunat pe Messi imediat! Ce au discutat cei doi

Cine se alege cu un nou Balon de Aur? Cristiano Ronaldo l-a sunat pe Messi imediat! Ce au discutat cei doi

Real Madrid

Comentarii

Imaginea apărută pe internet cu Leo Messi câştigător al Balonului de Auro 2017 a sunat, la început, ca o ştire falsă. Ideea că starul de la Barcelona ar fi luat deja al 6-lea astfel de trofeu din carieră l-a făcut pe Ronaldo să-l sune de urgenţă pe Messi

Conform informaţiilor obţine de Don Balon, Cristiano Ronaldo l-a sunat pe Leo Messi imediat după ce coperta celor de la France Footbal a ”scăpat” pe internet. Cei doi au vorbit câteva minute, iar Ronaldo şi-ar fi recunoscut înfrângerea şi l-a felicitat pe Messi pentru trofeu.

Totuşi, ca adevărul să se îmbine perfect cu ştirile false, presa din Marea Britanie are o altă variantă. În realitate, Ronaldo l-a sunat pe Messi, dar nu pentru a-l felicita, ci pentru a-i transmite că a fost anunţat că el este marele câştigător al Balonului de Aur.

Astfel, Cristiano Ronaldo ar fi vrut să se asigure că Messi nu va lua în serios glumele de pe internet şi că va afla chiar de la el cine e marele învingător. Emoţiile se vor risipi pe 7 decembrie, atunci când France Football va anunţa cine a câştigat Balonul de Aur 2017.

Afla mai multe despre: ronaldomessibalon de aur,  

viewscnt
Articole similare