Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Claudiu Niculescu, pus în dificultate de o întrebare simplă

Claudiu Niculescu, pus în dificultate de o întrebare simplă

Superliga

Comentarii

FC Voluntari nu reuşeşte să mai facă meciuri bune în Liga I, iar antrenorul Claudiu Niculescu se arată total nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu reuşesc să intre concentraţi în teren şi primesc foarte rapid gol.

Fiind întrebat, la finalul partidei, despre motivul care a dus echipa în situaţia actuală, Claudiu Niculescu a făcut o pauză lungă după care a răspuns: ”Nu băgăm mingea în poartă. Am pierdut golgeterul echipei şi al campionatului. Este rău că ne creăm ocazii şi nu reuşim să marcăm.

Despre golurile primite în primele minute: ”M-am cam săturat de momente din astea nu înţeleg ce se întâmplă în aceste momente, teamă, emoţii, nu ştiu ce se întâmplă”, a mai spus Niculescu.

Antrenorul Voluntariului spune că nu înţelege de unde a plecat toată această discuţie cu play-off-ul şi accentuează faptul că echipa sa nu a avut niciodată acest obiectiv. ”Nu a fost obiectiv play-off. Şi eu, şi ei ne dorim play-off, dar nu e obiectiv, îşi doresc şi jucătorii să ajungă în play-off să aibă vacanţă mai lungă, trei săptămâni în plus de vacanţă”, a concluzionat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: fc voluntarifc botosaniliga 1,  

viewscnt
Articole similare