Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Adi Mutu, după remiza cu Sepsi: ”Vreau să câştig orice meci”. Ce l-a deranjat: ”Atunci nu o sa mai aibă nimeni nimic de zis”

Concluziile lui Adi Mutu, după remiza cu Sepsi: ”Vreau să câştig orice meci”. Ce l-a deranjat: ”Atunci nu o sa mai aibă nimeni nimic de zis”

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Adi Mutu (45 de ani), a tras concluziile după remiza din deplasare cu Sepsi OSK.

Sepsi OSK a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

La Sfântu Gheorghe, Adi Mutu a fost nevoit să schimbe înainte de startul meciului, Kresic s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit de Mogoş.

Marius Ştefănescu a deschis scorul în minutul 9, pentru gazde, dar clujenii au replicat în minutul 21, prin Matija Boben, care a înscris cu o lovitură de cap. 

Pe final de partidă, portarul gazdelor, Niczuly, şi-a salvat echipa de la înfrângere şi partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

Mutu răspunde criticilor primite: ”Sunt în obiectiv până acum”

La capătul meciului, Adi Mutu a precizat că echipa sa a jucat fotbal, doar că a lipsit lipsa de inspiraţie în faţa porţii.

De asemenea, antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre obiectivele CFR-ului în acest final de sezon.

”Un meci bun din partea noastră, dar din păcate nu reuşim să adunăm fructele după meciul cu Craiova şi azi. Băieţii nu au reuşit să o bage în poartă la ocaziile pe care le avem. E păcat, echipa joacă fotbal.

Tabela vorbeşte. Trebuie să mergem înainte, dar să fim mai buni în faţa porţii. Păcat că nu finalizează mai bine ocaziile pe care le au. Nu pot să modifici nimic pe tabelă. Rămânem cu evoluţia bună.

Ca să fie clar, eu n-am avut niciodată titlul ca obiectiv după ce am venit. Eu nu ştiu cine a zis asta ca să pună presiune. E în ADN-ul clubului, dar eu sunt în obiectiv până acum, e inutil să puneţi voi presiune în plus, că nu e cazul.

Sperăm să fim bine. Mă bucur că nu s a mai accidentat nimeni. Kresic s-a accidentat la încălzire şi am fost nevoit să jucăm cu Mogoş, dar a jucat bine astăzi.

Vreau să câştig orice meci. Mai devreme sau mai târziu o să intre mingea şi în poartă, iar atunci nu o sa mai aibă nimeni nimic de zis”, a declarat Mutu, după meci.

În clasament, CFR este pe 3 şi are 28 de puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 6, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: adi mutucfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare