Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul de la distanţă dintre Trică şi Miriuţă: „Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?”

Continuă războiul de la distanţă dintre Trică şi Miriuţă: „Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?”

Superliga

Comentarii

Continuă războiul de la distanţă dintre Eugen Trică şi Vasile Miriuţă.

Vasile Miriuţă l-a ironizat pe Trică, după întoarcerea acestuia în Bănie.

Eugen Trică l-a taxat pe Miriuţă recent, iar acesta i-a dat replica.

„Nu ştiu de ce se supără Trică pe mine. Am avut un curs la licenţa PRO, mi-a spus în timpul cursului că el nu e ghiocel. Eu i-am zis «Eugene, ţi-am zis eu că eşti «ghiocel»?» Eu am zis că a declarat că nu se mai întoarce la Craiova, că nu e compatibil. Şi că sunt antrenori care acceptă lucrul ăsta (n.r. - intervenţia patronului în deciziile tehnico-tactice ale echipei). 

Dacă el se simte, nu am ce să-i fac! Am reglat lucrurile astea cu el, e problema lui dacă are o problemă. El, în primul rând, trebuie să pregătească echipa şi să aibă rezultate. Noi spunem adevărul şi ce se întâmplă în timpul jocului. Chiar îmi place de el, dar să pregătească echipa şi să aibă rezultate, asta îi doresc!”, a declarat Vasile Miriuţă potrivit Look Sport.

De la ce a pornit totul:

În momentul în care a fost instalat pe banca Craiovei, Trică a fost criticat de Miriuţă. 

”În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în «Lolek şi Bolek». Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis «Ce-a fost, a fost!». Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenori care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulţi nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci «ghiocel». Ăsta e adevărul”, a declarat Miriuţă după ce Trică s-a întors a patra oară la Craiova.

Ce i-a răspuns Trică lui Miriuţă: 

„Am rămas puţin dezamăgit de colegii noştri antrenori, de exemplu Vasile Miriuţă. Nu mi-a plăcut declaraţia lui. Eu iau telefonul şi îl sun pe Vasile şi îl întreb dacă e declaraţia lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a ştiut unde să pună punctul. 

Mi a zis : «Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.» Mă lauzi pe mine, dar pune punct şi apoi vorbeşte de alţi antrenori sau dacă eşti tare dă nume. A zis că iese să dea o dezminţire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte”, a declarat antrenorul Craiovei după ce a auzit cele spuse de Miriuţă.

Trică a revenit în Bănie. Deşi spunea, în urmă cu câteva luni, că el şi familia Mititelu nu sunt compatibili şi că nu vor mai colabora, Eugen Trică se întoarce acum pe banca lui FC U.

După ce a promovat echipa, de ambele dăţi, tehnicianul a fost îndepărtat, dar acum revine pentru un al patrulea mandat.

Afla mai multe despre: u craiovaeugen tricavasile miriuta 

viewscnt
Articole similare