Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra schimbă din temelii "naţionala" I Cum va arăta primul 11 pentru meciul cu Kazahstan!

Contra schimbă din temelii "naţionala" I Cum va arăta primul 11 pentru meciul cu Kazahstan!
Comentarii

Cosmin Contra a fost numit selecţionerul echipei naţionale, iar la meciul cu Kazahstan de la Ploieşti, de pe 5 octombrie, are de gând să folosească o formulă de start inedită.

După primele zile de antrenamente la Mogoşoaia, Contra se gândeşte să înceapă partida în următorul 11: Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Dr. Grigore, Bancu - Pintilii, N. Stanciu - Chipciu, Grozav, Al. Ioniţă II – Keşeru.

Aflaţi la prima convocare la prima reprezentantivă, Nicuşor Bancu şi Alexandru Ioniţă II au şanse mari să înceapă din primul minut cu Kazahstan. Situaţia s-ar schimba, la jocul de 8 octombrie, cu Danemarca, când Contra îi va introduce pe teren pe Cr. Ganea, Hoban, Stancu, Budescu, Deac, Fl. Andone.

România - Kazahstan se joacă joi, de la ora 21:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, în timp ce meciul Danemarca - România este programat duminică, de la ora 19:00, la Copenhaga.

În plus, după ce-a fost să-i vadă pe viu la meciul din Europa League de la Razgrad pe Keşeru şi Moţi, Cosmin Contra şi-a anunţat deja colaboratorii de programul pe care-l va avea după meciurile cu Kazahstan şi Danemarca.
 
"Guriţă" va merge 4-5 zile în Spania, unde se va întâlni inclusiv cu selecţionerul Julen Lopetegui, cu care este amic. Va merge şi la AS Roma, unde a primit deja o invitaţie din partea administratorului delegat Umberto Gandini, care-l cunoaşte pe Contra de la AC Milan.
 
Apoi e decis să-şi facă un traseu inclusiv la jucătorii din Belgia, Italia, Franţa, Turcia sau Rusia pentru a discuta cu tehnicienii de la cluburi vizavi de situaţia românilor.

Afla mai multe despre: echipa nationalacosmin contraechipa11dezvaluiripremiera 

viewscnt
Articole similare