Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Şfaiţer, detalii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul de la Poli Iaşi accidentat grav cu Dinamo: "Părinţii sunt cu el la spital"

Cornel Şfaiţer, detalii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul de la Poli Iaşi accidentat grav cu Dinamo: "Părinţii sunt cu el la spital"

CSM Poli Iași

Comentarii

Luca Mihai (20 de ani), tânărul jucător al celor de la Poli Iaşi, împrumutat de la CFR Cluj, a suferit o accidentare care îi poate altera semnificativ cariera de fotbalist, în timpul meciului dintre Dinamo şi Poli Iaşi.

Dinamoviştii s-au impus cu scorul de 1-0, dar nu fără controverse. Josue Homawoo, fundaşul central francez al celor de la Dinamo l-a accidentat grav pe Luca Mihai, tânărul jucător în vârstă de 20 de ani, împrumutat în această iarnă de Poli Iaşi, de la CFR Cluj.

Homawoo a văzut doar cartonaşul galben în urma contactului violent, din cauza căruia Mihai şi-a pierdut cunoştinţa. Ovidiu Haţegan a decis să păstreze culoarea cartonaşului arătat iniţial, astfel, Dinamo şi-a păstrat superioritatea numerică pe care o avea în acel punct al partidei.

Cornel Şfaiţer, preşedintele celor de la Poli Iaşi, a vorbit despre starea lui Luca Mihai, care se află în acest moment la Spitalul Elias din Bucureşti, acolo unde a fost transportat de urgenţă, în urma contactului dintre cei doi jucători.

Oficialul ieşenilor a dezvăluit faptul că părinţii lui Luca Mihai s-au deplasat din Germania până la Bucureşti pentru a urmări evoluţia copilului lor. Accidentarea acestuia i-a îngrozit pe cei doi, care se află în prezent la spital, alături de fiul lor.

Cornel Şfaiţer: "Ne dorim să fie copilul bine, sunt şi părinţii cu el"

"Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT şi vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolenţă, în tratament. A sângerat şi aseară în continuu.

Acum e într-o stare destul de delicată aş putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea şi de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de faţă. La momentul de faţă nu este bine.

Ne dorim să fie copilul bine, sunt şi părinţii cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit nişte momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă.", a declarat Cornel Şfaiţer, la Fanatik.

Şfaiţer a vorbit şi despre posibilele sechele cu care tânărul fotbalist trecut prin Italia poate să rămână, în urma contactului cu Homawoo, din prima repriză a partidei dintre Dinamo şi Poli Iaşi.

"Există riscul să rămână cu sechele, să nu mai audă. O să tragem concluziile după cel de-al doilea CT, atunci când vom avea informaţii mult mai clare. E păcat. E un tânăr de perspectivă şi cred că va fi bine.

Suntem încrezători, pentru că e un copil talentat. Părinţii au făcut multe sacrificii pentru el. Au fost plecaţi în Italia, în Germania, tocmai pentru a-i oferi toate condiţiile copilului.

Mama lui a fost lângă ambulanţă şi era disperată. E mai puţin coerent şi e normal, pentru că este sub tratament. A fost un şoc pentru noi toţi.", a mai spus Şfaiţer.

Afla mai multe despre: poli iasicornel sfaiterluca mihaidinamoplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare