Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Arteta după ce Arsenal s-a îndepărtat de titlu în Premier League: "Trebuie să ne comportăm ca nişte lideri"

Reacţia lui Arteta după ce Arsenal s-a îndepărtat de titlu în Premier League: "Trebuie să ne comportăm ca nişte lideri"

Arsenal

Comentarii

Arsenal "trebuie să continue să reacţioneze potrivit şi să continue să creadă", în ciuda înfrângerii cu 0-2 în faţa lui Aston Villa, care îi slăbeşte şansele la titlu în Premier League, a spus antrenorul Mikel Arteta.

"Ştiam că acest moment putea sosi, acum este vorba de a reacţiona potrivit şi de a continua să credem în şansele noastre.

Am realizat una din cele mai bune prestaţii ale noastre din acest sezon în prima repriză. Ar fi trebuit să înscriem trei sau patru goluri. Dar nu am putut să o facem în repriza secundă, pentru că dinamica s-a inversat. Totul a devenit în favoarea lui Aston Villa.

Trebuie să ne comportăm ca nişte lideri şi să dăm dovadă de caracter. Nu avem altă soluţie. Când poţi să câştigi, câştigi şi pare simplu. Este un mare test pentru noi", a apus Arteta în conferinţa de presă.

Arsenal rămâne pe poziţia a doua a clasamentului, cu 71 de puncte, la două puncte de liderul Manchester City. Pe locul 3, tot cu 71 de puncte, este Liverpool. Aston Villa are 63 de puncte după 33 de jocuri şi se află pe locul 4, fiind tot mai aproape de prima sa calificare în Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: artetaarsenal 

viewscnt
Articole similare