Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Enache îşi face planuri pentru Cupă: "Ar fi păcat să nu realizăm mai multe în această competiţie"

Costel Enache îşi face planuri pentru Cupă: "Ar fi păcat să nu realizăm mai multe în această competiţie"

Fotbal intern

Comentarii

FC Botoşani continuă să surprindă în actualu sezon. Dacă în Liga I e aproape sigură de prezenţa în play-off, după o victorie importantă cu Universitatea Craiova, echipa pregătită de Costel Enache a obţinut calificarea şi în sferturile Cupei României.

"A fost un meci spectaculos, dar nu asta am urmărit. Spectacolul vine din dorinţă şi din realizările personale. Mă bucur pentru suporterii care au îndurat frigul că au văzut un spectacol frumos. Eu trebuie să-mi felicit jucătorii. Mi-e frică să anticipez viitorul adversar. Deşi, ar fi păcat pentru munca noastră de până acum să nu realizăm mai multe lucruri în această competiţie" , a spus antrenorul lui FC Botoşani, Costel Enache.

"Ne bucurăm foarte mult, pentru că am reuşit să ne calificăm. Cred că a fost un meci foarte bun, în ciuda terenului prost. La un moment dat, nici nu ştiam ce se mai întâmplă. Eram şocat de ceea ce se întâmpla. Noi marcam, ei marcau, dar e bine că s-a terminat bine pentru noi" , a declarat Sebastian Chitoşcă pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: universitatea craiovacostel enachecupa romanieiliga 1fc botosani 

viewscnt
Articole similare