Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 2 decembrie 2023. Pariem pe La Liga

Cota 2 AZI 2 decembrie 2023. Pariem pe La Liga

Pariuri sportive

Comentarii

Girona – Valencia este partida care propune pariul Cota 2 de sâmbătă, un meci din cadrul etapei a XV-a din La Liga. Meciul se anunţă interesant, deoarece se vor confrunta două formaţii din prima parte a clasamentului, mai ales Girona, care se luptă de la egal la egal cu granzii Spaniei pentru poziţiile fruntaşe. Ora de start a partidei este 15:00, ora României.

Cota 2 AZI 2 decembrie 2023

Vezi ce bonus la înregistrare la Superbet te aşteaptă în luna Decembrie. Girona se află pe locul al doilea în La Liga, cu 35 de puncte, la egalitate cu Real Madrid, care are un golaveraj superior. Gruparea catalană are un start magnific de stagiune, rămâne una dintre puţinele formaţii ale campionatului spaniol cu un singur eşec după primul sfert de sezon, iar moralul este la cote maxime. Girona a remizat în cel mai recent meci de campionat, cu Athletic Bilbao, scor 1-1, şi a pierdut avansul de două puncte pe care îl avea faţă de Real Madrid până acum.

Valencia se află la jumătatea clasamentului, pe poziţia a zecea a clasamentului, cu 19 puncte strânse în 14 partide jucate (V5, E4, Î5). „Liliecii” nu au mai câştigat de trei etape în La Liga, după ce au pierdut la scor în vizita de pe Santiago Bernabeu, de acum două etape, scor 5-1, iar în weekendul precedent a remizat în jocul cu Celta Vigo, scor 0-0. După un sezon trecut fără rezultate, lipsit de performanţe şi cu multe emoţii în privinţa salvării de la retrogradare, formaţia oaspete pare mult mai stabilă pe plan sportiv.

Cota 2 AZI 2 decembrie 2023

Andrei Dumitru îţi oferă un bilet bonus dublu pentru acest weekend pe canalul său de Youtube. Ginora va ataca victoria în duelul de astăzi, mai ales că va întâlni o formaţie care nu a mai câştigat de trei etape. Girona rămâne una dintre cele mai puternice echipe din Spania pe teren propriu, cu 16 puncte acumulate în numai şapte meciuri (V5, E1, Î1), iar Valencia una din cele mai slabe în deplasare (V1, E3, Î3). Aşadar, pronosticul pe care vom miza astăzi este „1 & Peste 1.5 goluri”, un pariu ideal pentru un astfel de meci, în care gazdele sunt cotate cu şanse mari la victorie, iar statisticile sunt de partea lor.

PRONOSTIC: Girona – Valencia – 1 & Peste 1.5 goluri @ 2.05             

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare