Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cota 2 AZI 8 noiembrie 2023. Inter oferă o nouă cotă magică

Cota 2 AZI 8 noiembrie 2023. Inter oferă o nouă cotă magică

Pariuri sportive

Comentarii

Pronosticurile de top din Liga Campionilor nu se opresc nici astăzi, iar duelul pentru care am ales un pariu de top este RB Salzburg – Inter Milano, o partidă din cadrul grupei D, una disputată. Ora de start a meciului este 22:00, ora României.

Cota 2 AZI 8 noiembrie 2023

Rotiri gratuite la Betano în luna Noiembrie dacă eşti client nou şi accesezi site-ul lui Andrei Dumitru. RB Salzburg a acumulat trei puncte în urma primelor trei dueluri din faza grupelor, chiar în partida de debut, în deplasarea de la Lisabona, cu Benfica, pe care învins-o cu 0-2. În rest, campioana Austriei a cedat iniţiativa în meciurile cu Real Sociedad (0-2) şi Inter (2-1), cu care nu a avut şanse mari la victorie. Obiectivul austriecilor rămâne locul al treilea, cu care se vor lupta cu Benfica. Victoria de la Lisabona reprezintă un mare avantaj pentru Salzburg, ce poate să joace chiar şi la egal la retur. 

Inter nu a realizat vreo surpriză negativă până acum, planul funcţionează, şi calificarea este destul de aproape de vicecampioana Europei. Oaspeţii au acumulat şapte puncte până acum, după ce au remizat la Sociedad, 1-1, şi s-au impus contra Benficăi, cu 1-0, respectiv Salzburg, 2-1. Inter nu a prestat un fotbal spectaculos în ediţia actuală de Champions League, a preferat pragmatismul, păstrând golurile pentru campionat, unde ocupă fotoliul de lider.

Cota 2 AZI 8 noiembrie 2023

Vezi alte pronosticuri din Liga Campionilor pe site-ul lui Andrei Dumitru. Interul a arătat multe slăbiciuni în meciul tur, deşi a controlat toată partida de pe San Siro. În ciuda faptului că a deschis scorul încă din prima repriză, echipa pregătită de Simone Inzaghi nu a reuşit să îşi consolideze avantajul, iar golul marcat de Salzburg a pus-o pe Inter într-o situaţie complicată. Deplasarea din Austria va fi mult mai dificilă faţă de duelul de la Milano, şi o evoluţie inconstană a „nerazzurrilor” oferă oportunitatea gazdelor de a fructifica fiecare şansă pe care o au. Totuşi, alegem un pronostic în favoarea echipei mai bune, Inter, pariul „2 & Peste 1.5 goluri”, ce are cota 1.90, fiind o sugestie ce merită luată în calcul la un astfel de meci.

PRONOSTIC: RB Salzburg – Inter Milano – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.90   

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare