Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova dă lovitură iernii pe piaţa transferurilor. Ofertă pentru Andrei Ivan! Ruşii sunt de acord!

Craiova dă lovitură iernii pe piaţa transferurilor. Ofertă pentru Andrei Ivan! Ruşii sunt de acord!

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan s-a recuperat după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon aproximativ două luni. De când a ajuns la FC Krasnodar, atacantul oltean n-a prins multe minute şi îşi doreşte să joace, indiferent la ce echipă!

La două săptămâni după ce declara că vrea să revină la Craiova, Andrei Ivan este foarte aproape de îndeplinirea acestei dorinţe. Conform Fanatik, Universitatea a început negocierile cu Krasnodar pentru un împrumut începând din această iarnă. Ruşii nu numai că sunt de acord cu această ”repatriere”, daru au de gând să-i suporter integral salariul de 500.000 de euro anual!

76 de minute a jucat Andrei Ivan pentru Krasnodar, îl fiind vândut de Craiova în vara trecură, pentru 3 milioane de euro.

Andrei Ivan nu exclude o întoarcere la CSU Craiova! ”Nu am auzit nimic despre un astfel de transfer. În ultima perioadă, m-am concentrat mai mult pe refacere, decât pe ce va fi din iarnă. Sunt bucuros pentru că am revenit pe teren, şi sunt complet refăcut, după aproape două luni de la operaţie. Acum mă pregătesc pentru ultimele meciuri

Dacă cei de la Craiova mă vor, şi conducătorii mei vor fi de acord, de ce nu? Dar, asta, vedem. Acum mă pregătesc pentru ultimele meciuri ale echipei mele din acest an. Pe 14 decembrie vin în ţară şi voi fi prezent pe noul stadion la meciul cu CFR Cluj”, a spus Andrei Ivan, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei ivancsu craiovaliga 1krasnodar 

viewscnt
Articole similare