Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiova-FCSB. Patronul a mers în cantonament şi le-a spus jucătorilor ce PRIME vor încasa!

Craiova-FCSB. Patronul a mers în cantonament şi le-a spus jucătorilor ce PRIME vor încasa!

FCSB

Comentarii

CSU Craiova o întâlneşte diseară, de la ora 20:45, în direct pe Telekom Sport 1, pe FCSB, în cel mai important meci al etapei cu numărul 16. Pentru a-i stimula pe jucători, patronul Mihai Rotaru, le-a dezvăluit oltenilor câţi bani pot încasa, în funcţie de locul ocupat în clasament!

Patronul lui CSU Craiova, Mihai Rotaru a fost în cantonamentul oltenilor şi le-a spefificat banii pe care vor urma să-i încaseze. Astfel, conform Fanatik, dacă alb-albaştrii termină play-off-ul pe locurile 5-6, atunci fiecare jucător la primi 100 de euro pentru fiecare punct făcut de echipă în campionatul regulat şi 100 de euro pentru punctele din play-off (nu se ia în cont înjumătăţirea punctelor). Premierea creşte cu câte 100 de euro pentru fiecare loc urcat în clasament şi poate ajunge până la 500 de euro pentru fiecare punct, în cazul în care CSU Craiova câştigă titlul.

35.000 de euro ar putea încasa un titular al Craiovei, dacă trupa lui Devis Mangia are acelaşi parcurs ca Viitorul Constanţa, în sezonul precedent!

Afla mai multe despre: csu craiovafcsbliga 1prime 

viewscnt
Articole similare