Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Craiovenii se simt neîndreptăţiţi după egalul cu Dinamo | Marcel Popescu: ”În 15 minute i-am spulberat”

Craiovenii se simt neîndreptăţiţi după egalul cu Dinamo | Marcel Popescu: ”În 15 minute i-am spulberat”

Superliga

Comentarii

Ovidiu Haţegan a avut meci greu aseară la Severin, iar câteva dintre deciziile arbitrului internaţional i-au nemulţumit total pe olteni.

”Un joc senzaţional în care am dominat clar, în care Dinamo a condus cu 2-0. În 15 minute i-am spulbeerat. Fără acea eliminare gratuită, care şi la pauză reluarile şi pucntul de vedere al specialistilor a confirtmat că nu a dat cu cotul Zlatinski. Aveam încă un jucător suspendat şi eliminat gratuit urmat de două penalty-uri nedate la Baluţă şi Burlacu. Dar la faza lui Burlacu unde o preia şi o opreşte chiar nu înteleg ce a avut. Jocul extrem de spectaculos. Craiova joacă fotbal indiferent că joacă în 10 ,în 7, în 9 contra nu ştiu cât şi jocul nu face decât să ne bucure să nu uităm că rivalitatea Craiova - Dinamo este foarte veche. Dar astăzi aţi văuzt la 2-2 un public entuziast pentru jocul pe care l-am făcut”, declarat preşedintele CS U Craiova.

”Eu nu pot să spun că este o temă să ne lase mereu în 10, dar dumneavoastră vedeţi eliminări gratuite, vedeţi o fază în care Burlacu scapă aşa cum a scapat Deac şi este îmbrâncit când vrea să centreze, vedeţi un penalty la Băluţă neacordat, vedeţi faza în care Burlacu, aruncând mingea portarul în aer şi nefiind in supraf protejata de 6 m, o ia din aer se ducea în poarta goală. Am mai văuzt o fază din asta la Sibiu parcă când Beto a ieşit să degajeze, s-a împiedicat şi a dat fault în atac” a mai spus Marcel Popescu.

Afla mai multe despre: marcel popescucs u craiovadinamo,  

viewscnt
Articole similare