Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Balaj s-a dezlănţuit după Sepsi - CFR 1-1: ”De ce inventezi, Gămane? Nu ştiu ce îi învaţă Vassaras pe arbitri” Faza care l-a scos din minţi pe fostul arbitru

Cristi Balaj s-a dezlănţuit după Sepsi - CFR 1-1: ”De ce inventezi, Gămane? Nu ştiu ce îi învaţă Vassaras pe arbitri” Faza care l-a scos din minţi pe fostul arbitru

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj a desfiinţat arbitrajul din Sepsi - CFR 1-1. Preşedintele clujenilor s-a referit în mod special la faza din debutul partidei, în care Daniel Bîrligea a cerut penalty după un contact cu Niczuly.

Cristi Balaj a luat foc după Sepsi - CFR l-a distrus pe George Găman! ”Nu accept să inventezi!”

”(n.r. la faza din startul meciului) Avem portarul, care iese din dorinţa de a bloca mingea, ratează mingea şi dă cu mâna dreaptă peste piciorul stâng al lui Bîrligea. Bîrligea vrea să rămână, iar de aceea căderea lui este foarte spectaculoasă, dar i-a împiedicat deplasarea acea lovire. I-a dat cu mâna peste picior.

Neglijjenţa trebuie sancţionată obligatoriu cu penalty dacă este în interiorul suprafeţei de pedeapsă. Găman este în zona terenul de joc, unde arbitri pot greşi, plus că este acoperit de corpul lui Niczuly.

Nu ştiu ce i-a învăţat Vassaras pe arbitri, pentru că am auzit de nu ştiu câte ori: ”Dacă nu este clar, mergeţi pe mâna arbitrilor” ”Păi arbitrul nu a văzut aici, domnule Vassaras. Arbitrul avea nevoie de ajutor şi VAR-ul a fost introdus pentru a elimina greşelile grave.

Bîrligea era in viteză mare. Intenţia lui era să rămâna în posesia mingii, deoarece putea şuta cu piciorul drept, iar poarta era goală.

Dacă s-a întâmplat ceva clar în această fază, este clar că Niczuly a ieşit cu întârziere şi i-a dat cu mâna dreaptă peste piciorul stâng al lui Bîrligea. 

Trebuie să fim corecţi. Golul înscris de noi a fost precedat de un offside nesancţionat, dar dă penalty la 0-0! Am avut ocazii, am avut penalty şi nu dăm goluri şi am primit golul din cauza faptului că am stat greşit în teren.

Eu înţeleg că poţi să nu dai un penalty, să greşeşti la un offside, dar să inventezi? Să vedeţi faza la care a luat Bîrligea galben, ce henţ  a dat Găman! De ce inventezi, mă, un fault când unul scapă Otele spre poartă? Fotbalul este un sport de contact. 

De ce inventezi, măi, Gămane? Ţi-e frică de faptul că dă echipa gol? De ce inventezi? De ce scapă Otele spre poartă şi inventezi un fault care nu există?! Nu accept să inventezi!”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport.

  • VIDEO cu faza incriminată de Găman

Afla mai multe despre: cristi balajcfrsepsi 

viewscnt
Articole similare