Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor şi se apropie de o revenire la Rapid: ”E timpul să mă întorc acasă”

Cristi Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor şi se apropie de o revenire la Rapid: ”E timpul să mă întorc acasă”

Fotbal intern

Comentarii

Într-o postare pe contul său de Instagram, Cristi Săpunaru şi-a anunţat plecare de la Kayserispor.

Cristi Săpunaru şi-a anunţat plecarea din Turcia, după 4 ani petrecuţi în Super Lig, trei şi jumătate cu Kayserispor. Fundaşul central a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, pin care îşi lua la revedere de la fani şi dezvăluia că este momentul să revină acasă.

Spusele acestuia indică faptul că, odată cu revenirea Rapidului în Liga 1, Săpunaru vrea să revină ”acasă”. Dorit insistent de giuleşteni, oficialii clubului au refuzat să discute prea mult despre acesta, întrucât încă se afla sub contract în Turcia.

Cristi Săpunaru şi-a reziliat contractul cu Kayserispor şi se apropie de o revenire la Rapid

Cu transferul lui Dragoş Grigore deja confirmat de Rapid, clubul giuleştean ar putea avea un cuplu de fundaşi centrali format din acesta şi Săpunaru, un prospect incitant pentru fanii echipei. În timpul petrecut cu Kayseri, fundaşul a devenit căpitanul echipei şi a însumat peste 100 de apariţii pentru club.

”Salutări familiei Kayserispor… este timpul să ne luăm rămas bun, dar nu te voi uita niciodată. Au fost nişte ani minunaţi, plini de pasiune şi dăruire, în care am încercat să ofer tot ce este mai bun din mine pentru acest club!

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-aţi oferit atât echipei, cât şi mie. Este un moment dificil, mai ales că este o despărţire, dar viaţa continuă şi vreau să rămâneţi aceeaşi familie frumoasă pe care am cunoscut-o şi din care am avut norocul să fac parte!

Vreau să mulţumesc fanilor minunaţi ai acestei echipe, tuturor colegilor pe care i-am avut şi cu care am atâtea amintiri plăcute, personalului care a fost alături de noi în fiecare zi, tuturor antrenorilor cu care am avut plăcerea să lucrez şi conducerii! E timpul să mă întorc acasă şi sper să ne revedem în curând!”, se arată în mesajul postat de Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi săpunarukayserisporrapidsăpunaru rapid 

viewscnt
Articole similare