Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dragoş Grigore a semnat cu Rapid! Giuleştenii îşi conturează lotul pentru Liga 1

OFICIAL | Dragoş Grigore a semnat cu Rapid! Giuleştenii îşi conturează lotul pentru Liga 1

Rapid

Comentarii

Dragoş Grigore (34 de ani), fostul căpitan al naţionalei României, e noul fotbalist al Rapidului. Giuleştenii au anunţat oficial mutarea.

Rapid, transfer de top pentru Liga 1! Dragoş Grigore a semnat pe un an

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Dragoş Grigore e noul fotbalist al Rapidului, după ce a negociat cu Daniel Niculae şi cu şefii din Giuleşti. Rapid a anunţat, joi, oficial, transferul pe site-ul oficial al clubului. Dragoş Grigore, care în trecut a purtat banderola de căpitan al naţionalei României, a semnat un contract pe un an, cu posibilitate de prelungire pe încă unul.

„Sunt fericit că am reuşit să semnez cu Rapid, este un club mare, cu tradiţie şi cu nişte fani superbi. Îmi doresc să avem rezultate bune şi să îi facem fericiţi pe toţi cei care iubesc acest club”, a spus Grigore pentru fcrapid.ro.

În vârstă de 34 de ani, Dragoş are 38 de meciuri în naţionala României, iar în ultimele trei sezoane a luat campionatul în Bulgaria, cu Ludogorets Razgrad. Născut la Vaslui, noul nostru fundaş a mai evoluat în carieră la CFR Timişoara, Dinamo Bucureşti, Toulouse şi Al Sailiya SC.

Dragoş Grigore e al cincilea transfer realizat de Rapid în această vară. Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu şi Ljuban Crepulja sunt ceilalt jucători transferaţi. Dragoş Grigore se va alătura lotului lui Mihai Iosif vineri, 2 iulie.

Afla mai multe despre: rapiddragos grigoreoficial 

viewscnt
Articole similare