Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Ronaldo are nevoie de un miracol să îl învingă pe Messi în 2018. O minune care îi este la îndemână

Cristiano Ronaldo are nevoie de un miracol să îl învingă pe Messi în 2018. O minune care îi este la îndemână

Serie A

Comentarii

Cristiano Ronaldo are 47 de goluri marcate în 2018, iar liderul Messi are 51 de reuşite. Portughezul încearcă imposibilul în meciul de sâmbătă cu Sampdoria.

La finalul lui 2017, Messi era liderul anului calendaristic la capitolul goluri marcate. Harry Kane avea nevoie de două reuşite în ultima etapă a anului pentru a-l depăşi pe argentinian. Şi a reuşit: a marcat de trei ori şi a devenit cel mai bun marcator al anului 2017. Anul acesta, Messi ar trebui să fie ceva mai liniştit. Are 51 de goluri în toate competiţiile, atât pentru echipa de club, cât şi pentru echipa naţională. Al doilea în top este rivalul Cristiano Ronaldo. Messi nu mai joacă în 2018, în timp ce Cristiano are meci acasă sâmbătă, de la ora 13:30, împotriva Sampdoriei, în direct pe Telekom Sport 1.

Ronaldo are nevoie, aşadar, de cinci goluri în ultimul meci pentru a-l depăşi pe Messi. O performanţă complicată, dar nu imposibilă. Cristiano este singurul fotbalist din istorie care a reuşit să marcheze cinci goluri mai mult de o dată în carieră. A înscris cinci goluri cu Granada în 2014 şi a repetat isprava un an mai târziu într-un meci cu Espanyol.

În Italia pare mai greu de realizat această perforrmanţă, însă şi aici există cifre care îl pot încuraja pe Ronaldo. Miroslav Klose a fost ultimul fotbalist din Serie A care a înscris de cinci ori în campionat. O făcea pentru Lazio, în 2013, într-un meci cu Bologna. Şi era mai în vârstă decât Ronaldo, avea 34 de ani şi 330 de zile, faţă de portughez, care va împlini 34 de ani în februarie.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomessimarcatorigoluri2018 

viewscnt
Articole similare